|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μονο το φιλτρο οπως σου ειχα πει , το βρισκω περιττο , αλλα το ειχεις ως βοηθημα στην βιολογια του σαμπ , αρα οκ. το aquascape δεν το τελειωσες ακομα, αρα ολα οδευουν καλως ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το σαμπ ειναι μικρο αρα χρειαζομαι κατα "υψος"κολημα ωστε να περνει περισσοτερο νερο και ετσι να λειτουργω την αντλια πιο ψηλα...τωρα την λειτουργω στις 2 απο τις 10 μπαρες που εχει συνολο... Σκεφτομαι να κανω τις κολησεις οσο δουλευει το σαμπ γτ εκει δεν ακουμπαει νερο δεν εχω πιεση και καμια ενοχληση... Τι λες/λετε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες μόνο περιφερειακά θα το αδειάσεις μόνο για μισή ώρα, θα το δουλέψεις πιο εύκολα αλλά και να πέσει μια σταγόνα σιλικόνη μέσα τη καθαρίζεις, να μην έχει νερό όμως που πάει στα ψάρια, θα το δουλέψεις πιο χαλαρα. Δεν θα πάθει κανείς τιποτα για 1 ώρα να μη δουλεύει, ακομα και 2 και 3 ώρες δεν παθαινει τιποτα, αρκει να βάλεις το βιολογικό υλικο σε ενα κουβα με νερό ενυδρείου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πριν το ξεκινήσεις να τα πουμε, να βρουμε το καλύτερο και πιο εύκολο τρόπο
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |