|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω αρχισει και το ζηλευω καθε μερα το κοιταω και λεω να κολλήσω κι εγω ενα 50*40*30,μονος σου το κολλησες;ειναι τα τζαμια extra clear;
Για το κοκινο των φυτων θελει και αρκετη λιπανση με σιδηρο φοσφωρο κ ιχνοστοιχεία,εγω ειδα διαφορά. Οταν κλαδεψω αλτερνανθερα μινι θα σου στειλω μνμ αν την θες,μου φαινεται οτι κοκκινιζει πιο ευκολα απο την λουντβιγια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απο αγγελια το πηρα απο εδω απο ενα παλικαρι και του το ειχε κολλησει μαγαζι. Πες μου οτι καταλαβες και το extra clear απο τις φωτο..Το μπροστινο τζαμι ειναι extra clear,αλλα να σου πω την αληθεια δεν πολυκαταλαβαινω διαφορα. Οταν κλαδεψεις στειλε μου να το δοκιμασω και αυτο ![]() Οποτε θες περνας απο εδω για καφε,να το δεις και απο κοντα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μικρο update του ενυδρειου,
Οι γαριδες ειναι πλεον αμετρητες,τα φυτα πανε αρκετα καλα. Απο αλγες η μονη που με ταλαιπωρει λιγο ειναι η bba,αλλα παλι καλα περιοριζετε μονο στο χαλικι και αφαιρειτε με την αλλαγη. Θα μπουνε και 2-3 αμανο σιγα σιγα. Τωρα,σκεφτομαι να κανω μερικες αλλαγες,λεω να προσθεσω λιγες πετρες και στη δεξια μερια για να μπει και κανα φυτακι απο εκει(σε δουλεια να βρισκομαστε).Αυτο προϋποθετει να μπει και αλλο χαλικι δεξια για να δωσω σχημα. Σκεφτομαι να ξεπλυνω καλα το χαλικι και με ενα μπουκαλακι νερου να το ριχνω απο το στομιο σε χαμηλη αποσταση και με μια τηλεκαρτα να του δωσω σχημα σιγα σιγα. Παιζει να υπαρξει κανα προβλημα με τις γαριδες μιας και το χαλικι θα ειναι αστρωτο?Η ποσοτητα ειναι μικρη 1 κιλο περιπου. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου φιλε, πολυ ωραια αντιθεση τα κοκκινα φυτα στην πλατη με το σταργκρας μπροστα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως αν μιλάμε για να προστεθεί 1κλ νέο χαλίκι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε τελική ανάλυση μπορείς να το αναμίξεις με λίγο παλιό και να το ρίξεις άφοβα... Απλά ότι κάνεις κάντο προσεκτικά μην σηκώσεις βρωμία. Κατά τα άλλα, ΟΚ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Στο τζαμι χαμηλα ειναι ενα mix καφε-πρασινης αλγης.Στο μπροστινο την βγαζω(απλα τωρα βαρεθηκα στην αλλαγη ![]() Η bba φενεται αρκετα καθαρα πανω στο χαλικι στην τελευταια φωτο,εχει αρκετες φουντιτσες.Την περιοριζω με σιφοναρισμα αλλα βλεπω να μενω χωρις χαλικι στο τελος ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi 700 λιτρα + 150 λιτρα sump | kouman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 99 | 10-03-15 09:51 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |