|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ, ησύχασα κάπως, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι μέτραγα αλλ΄αντ΄άλλων.
-Με τόσο χαμηλό dKh και τόσο υψηλό ph, μόνο με μαγειρική σόδα θα μπορέσω να ανεβάσω την ανθρακική σκληρότητα χωρίς να ανέβει και άλλο το pH? -Υπάρχει τρόπος να κατέβει το ph στο 7,2 χωρίς τύρφη ή ΑΟ, διατηρώντας ή και ανεβάζοντας την ανθρακική σκληρότητα από το 6 στο 8 γιατί από ότι έχω καταλάβει(?) όταν ανεβαίνει η ανθρακική ανεβαίνει και το pH. Σας ζαλίζω αλλά πάνω που νομίζω ότι έχω καταλάβει διαβάζω κάτι καινούργιο και άντε πάλι από την αρχή! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτόμουν για καμιά γαριδούλα αλλά μάλλον δεν κολλάει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφου έχεις σκοπό να βάλεις ζωοτόκα, θα σου έλεγα να μη κάνεις τίποτα για τις παραμέτρους του νερού, αστο έτσι όπως είναι. Μη ξεχνάς πως αυτες οι παράμετροι του νερού, όσο ωριμάζει το ενυδρείο και ανάλογα με τα υλικά που θα υπάρχουν στο ενυδρείο, θα αλλάξουν λίγο κατά κάποιο τρόπο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλκαλικη vs ανθρακική σκληρότητα | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 20-08-13 23:23 |
Ανθρακική σκληρότητα KH | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 07-06-07 13:45 |