|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το γραφει αυτο στο λινκ τους που εχω παραθεσει παραπανω. Ωραια παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για την ανταποκριση σας. Θα το ψαξω λιγο ακομα και βλεπουμε. Καλο απογευμα να εχετε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η συσκευασια παντως δε το γραφει, η τεσπα δε το εγραφε πριν 5-6 χρονια. Παιζει να το προσθεσαν μετα τα παραπονα που τους εστειλα
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη τη 3η, JBL Nobil Fluid Artemia ειχα φάει το κόσμο να τη βρω αλλα δεν υπηρχε πουθενα, μέχρι και τις κεντρικές αποθήκες του Pet City ρώτησαν σε κατάστημα που πήγα , αλλά δεν .....
|
||||
|
||||
![]()
μακραν καλυτερη η πρωτη για μενα, αν και δεν εχω δοκιμασει την jbl , η οποια νομιζω εχει μικρη ποσοτητα αρτεμιας.
προσωπικα εχω μεγαλωσει χρυσοψαρα με την πρωτη. Nick, προφανως ισως δεν θα εγραφε τοτε, τωρα το αναφερει σιγουρα πανω στην συσκευασια... μετα το ανοιγμα διατηρειται για 6 βδομαδες στο ψυγειο , μετα πεταμα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι
![]() κι εγω οταν ειχα γόνο ειχα παρει τηλ σε 10 μαγαζιά αλλα τελικα βρηκα την ocean nutrition ,παντως αν ξαναχρειαστω σίγουρα θα παρω ocean ξανά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η καλυτερη τροφη για guppy! | ignatios1993 | Ζωοτόκα | 6 | 27-05-13 11:25 |
Ποια ειναι η καλυτερη χαλαζιακη αμμος? | panos_auk | Αμαζόνιος και περίχωρα | 13 | 28-04-12 11:30 |
τροφη για μικρα guppies | guppielover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-08-11 13:21 |