|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως τα brevis... τα άλλα ειναι julidochromis... και εχω στο μεγαλο...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μοιάζουν, είναι
![]() (γιατί δεν έβλεπες τα βιντεο? με chrome μπαίνεις?) |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι απο κινητό.... αυτα μπαίνουν μονα τους?? Τα Neolamprologus caudopunctatus νομίζω τους μοιάζουν... παντος φαίνονται δραστήρια και αυτο θέλω... απο διαθεσιμοτητα?? Ξέρουμε???
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά μπαίνουν μόνα τους.
Διαθεσιμότητα δεν ξέρω. Ρώτα τα γνωστά καλά μαγαζιά και προς τα Χριστούγεννα όλο και κάποια προπαραγγελία θα κάνουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1. Neolamprologus caudopunctatus
2. N. Brevis sunspot 3. Ocellatus gold 4. Multies 5. Smilies Ως τωρα αυτες τις επιλογες νομίζω εχω απο αποψη μεγεθους και η σειρα προτίμησης ειναι η απο πανω... εχουμε αλλο τιποτα να μπας και μου κανει το κλικ!!!
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε να σου βάλω κάτι δύσκολο (για να το βρεις) και ιδιαίτερο σαν επιλογή
![]() Μια ομάδα 5-6 Synodontis lucippinis https://www.youtube.com/watch?v=ozI_iV4yvxE |
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι οτι σινοδοντη βρισκω αλλα ενα αλλο ειδος...
Synodontis eupterushttp://www.liveaquaria.com/product/p...94&pcatid=1594
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Neolamprologus caudopunctatus | panos84 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 25 | 18-02-16 18:00 |
Neolamprologus Caudopunctatus | pagos4 | Tanganyika | 3 | 02-04-11 08:47 |