|
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχίστε εδώ τη συζήτηση με επιχειρήματα και χαλαρά
![]() Με δική μου ευθύνη έσβησα (εκεί που έχει .....) μερικά σημεία που στον γραπτό λόγο μπορεί να παρεξηγηθούν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 29-10-15 στις 21:04 |
|
||||
|
||||
![]()
Χαλαρά αγόρια , Σάκη αν αντέχουν στους 23 βαθμούς οι ακροπορες μονο καλο κάνει στην τσέπη μας , απο εκεί και περα εδω είμαστε να κουβεντιασουμε τα αποτελέσματά . Σίγουρα σε μεγαλύτερη θερμοκρασία αυξάνεται ο ρυθμός αναπτυξης και αντίστροφα οταν μειωνουμε την θερμοκρασία και αυτό ειναι κατι που πρέπει να ζυγίσουμε σε αυτά τα ζωντανά που μεγαλώνουν πολυ αργά έτσι και αλλιώς
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Η δικη μου εμπειρια στο θεμα ειναι οτι ενω παλαιωτερα ημουν 25 με 25,5 βαθμούς το χειμώνα. Πέρσι που ξανα ξεκινησα ημουν με 23,8 μίνιμουμ και ολα πήγαν ενταξει, δεν παρατήρησα κατι αρνητικό.
Φέτος ειμαι με 23.2 μίνιμουμ. Προς το παρον αν και πολυ νωρίς, δεν υπαρχει καποιο θεμα. Με σιγουριά θα μπορω να μιλήσω απο την άνοιξη να εχει περασει ολος ο χειμώνας με τετοια θερμοκρασια. Οποτε μεχρι 23,8 μπορω με σιγουριά να πω, πως δεν πρεπει να υπαρχει κατι αρνητικό.
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|