Ρε παιδια σορρυ που πετάγομαι εδω στα αλάτια,αλλα η μπουκαλα διοξειδίου αν εννοείται καμια πεντοκιλη σαν κι αυτη που εχουμε οι φυτεμένοι δεν υπαρχει περιπτωση έκρηξης καμία, σε περιπτωση υπερβολικής αύξησης της πίεσης πρώτα απο ολα θα πετάξει σωληνάκια κι αν η πίεση δεν πέσει υπαρχει η βαλβίδα εκτόνωσης,τωρα αν η μπουκαλα η πεντοκιλη αδειάσει απο διαροη η απο την βαλβίδα εκτόνωσης καπου ειχα διαβάσει την αναλογία σε αέριο και τετραγωνικά για να γινει επικυνδηνη και πρεπει να ηταν 30-35 λιτρα σε δωμάτιο 5 τετραγωνικά μη αεριζομενο.
Την δικιά μου την εχω βαρέσει με σφυρί,μου εχει πέσει απο 5 μετρα ύψος ,την εχω αφήσει με καύσωνα γεμάτη 10 μερες στην μπαγκαζιέρα της μηχανής

εχω καταλήξει οτι για να σκάσει πρεπει να μας βομβαρδίσει ο Isis

Τα υπόλοιπα μου φαινονται γιαπωνέζικα αλλα την επικυνδηνοτητα τις μπουκάλας βγάλτε την απο την λίστα με τα μειονεκτήματα.