|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για τρίτη φορά, ναι, έχω βάλει μπολι από την πρώτη μετά. Το πήρα από το μαγαζί που αγόρασα τα φυτά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σορυ, δεν κατάλαβα πως έχεις βάλι μπολι.
Τότε μια χαρα είσαι, δεν θα δεις νιτρικά απο τη 1η μέρα, αφου δεν έχεις αμμωνία και νιτρωδη παει καλά, αύξησε λίγο το ταισμα αλλά να το παρακολουθείς για να επεμβεις αν χρειαστεί. Αλλαγες θα κανεις κανονικά. Πιστευω πως είσαι σε καλό δρόμο
|
|||
|
|||
![]()
Καταλαβαίνω και ευχαριστώ για τι χρόνο σου, απλώς ανησυχω γιατί είναι 4η μέρα και δεν βρίσκω ούτε καν αμμωνία
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οκ αλλά πως θα καταλάβω σε πια φάση του κύκλου βρίσκομαι? Πως θα ξέρω αν έχει αρχίσει ο κύκλος αλλά λόγω μπολιού δεν έχω αμμωνία και νιτρώδη, ή αν δεν έχει αρχίσει καθόλου? Έλα να το δεις φιλέ Τάκη, θα σε κερασω καφέ και παγωτινια
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου όσο δεν έχεις αμμωνία και νιτρώδη παει μια χαρα, μην ανησυχείς, και κάποια στιγμή θα δεις και νιτρικά. Επίσης είπες πως εχεις και φυτά , αυτός είναι ενας λόγος που δεν βλέπεις νιτρικά, τα καταναλώνουν τα φυτα.
Ευχαριστώ για τη πρόσκληση αλλά από χρόνο είμαι πιεσμένος, έλα απόψε στο ψαροκαφε να τα πούμε http://www.aquatek.gr/vb/showthread....519#post903519 ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αρα μπορω να βάλω κανονικά ψάρια?
Αν δεν είχα βάλει το μπολι, σε πόσες ημέρες θα έβλεπα την αμμωνία με τεστ? (χωρίς εξωτερική προσθήκη προφανώς) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neon tetras vs cardinal tetras | gkontos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 03-12-14 14:40 |
Τιγρακια και neon tetras | Ορφας | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 02-06-14 13:53 |
Τάισμα για Neon Tetras | Stefanos91 | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 11 | 13-06-12 09:37 |
ανήσυχα neon tetras | Shardon | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 11-11-08 12:41 |
Neon tetras με black neon...ταιριάζουν ; | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-08 12:23 |