|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ τυχερός είσαι! Παίξε και ένα τζόκερ!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιζω παιζω... αλλα....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι κανετε?? ξερω οτι εχω μεινει λιγο πισω στις ενημερωσεις, αλλα ειπα να μοιραστω την χθεσινη παραλαβη... !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χθες εψαξα και βρηκα τον φορτιστη απο την φωτογραφικη... λογικα σημερα θα μπορεσω να βγαλω καμια φωτογραφια τα ζωντανα μου....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αναμενουμε θαναση!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εβγαλα μερικες φωτο απο τα ζωντανα του ενυδρειου μου και σας τις δειχνω, αν κι ακομη δεν εχουν προσαρμοστει...
δεν καταφερα να βγαλω τα χρωματα τους οπως ειναι αλλα θα μαθω σιγα σιγα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 01-12-15 στις 15:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 01-12-15 στις 15:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με fish only, με προοπτικες για reef...!!! | thanasis76 | Fish Only | 10 | 19-10-14 11:02 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |