|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Που να τα φάει το κακόμοιρο αυτά βρε, πρέπει να τα κάνω νιανια, δεν χωράει το στοματάκι του, φυλλαράκι το ταίζω
|
||||
|
||||
![]()
εμ, που να μεγαλωσει με flakes
![]() δωσε, καντα νιανια , ο γαυρος ευκολα γινεται... να δωσει μποι , γιατι με τα flakes θα παρει καιρο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνα το ντοπάρισμα και σε αυτό Τάκη!! Όχι με το φτυάρι όπως στα μεγάλα, πάρε φτυαράκι γι αυτό!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Του έλιωσα γαύρο και δεν του έδωσε και πολύ σημασία, την DIY τροφή όμως την άρπαξε. Το κακο είνα πως αν τον βάλω με τα συννεφάκια δεν μπορώ να του δίνω αυτες τις τροφές, ή δεν θα τις βρίσκει γιατι θα χάνεται μέσα στα φυτά ή θα την τρώνε τα συννεφάκια ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 22-10-15 στις 08:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και μια ενημέρωση για τον μπόμπιρα
Ολα βαινουν καλώς ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε ωραία
![]() ![]() Φτου φτου στο πλασματάκι ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαρίδες στο εσωτερικό φίλτρο | drbig | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 6 | 07-01-10 11:36 |
Για να δούμε... | _antonis_ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 26-03-09 19:47 |
Που ζούνε τα ψαράκια μου ; | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 31-05-07 17:27 |
Αυτά πως ζούνε; | Captain Kirk | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 16-11-06 08:07 |