|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπήρχε δέλεαρ. Απλά είχαν κρυφτεί σε μία σχισμή από πέτρες οπότε τοποθέτησα μέσα στη σχισμή το λάστιχο και τα ρούφηξα. Έτσι απέφυγα να ξεστήσω τις πέτρες.
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να ήσουνα και τυχερός,έτσι είχα προσπαθήσει και εγώ αλλά δεν έχει τόση δύναμη ώστε να τα ρουφήξει!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μιλάς για ημερών γόνους ή πιο μεγάλα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
η φυση δινει τη δυνατοτητα στα ισχυρα νεογνα να επιβιωσουν.προσπαθηστε να κανετε το ενυδρειο σας οσο πιο κοντα στις φυσικες επιλογες επιβιωσης.αυτο το ρουφηγμα με το λαστιχο δεν ειναι και τοσο ωραιο.
στο κατω κατω τι θα πετυχει κανεις?100% επιβιωση?δηλαδη τι θα κανετε αν ξαφνικα εχετε 200-250 μικρα απο μερικες θυληκες?θα βρειτε να τα δωσετε? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ξερω πολυ καλα γιατι το προσπαθειτε και μπραβο σας αλλα επειδη εχω περασει απο αυτο το σταδιο πιστεψε με θα δυσκολευτεις αρκετα αν κανεις τοσο επιτυχημενες αναπαραγωγες.
εκτος κι αν προσπαθουμε να σωσουμε και διαδωσουμε καποιο σπανιο ειδος η ειδος προς εξαφανιση. εγω παντως δυσκολευτηκα πολυ εκεινα τα χρονια που εκανα αναπαραγωγες και τα ψαρια κατεληγαν σε διαφορα πετσοπ οπου ελαχιστα επιβιωναν και ακομα λιγοτερα εβρισκαν ενα καλο 'σπιτι'..ενταξει δεν υπηρχαν και τα φορουμ,ουτε καν το χρησιμο δυαδικτιο για να βοηθησουν την περιπτωση μου. για να μην παρεξηγηθω εγω ειμαι στο πλευρο των 'αφρικανων' και οτι γραφω εχει σκοπο να βοηθησει.απλα δινω τροφη για σκεψη ![]() καλη επιτυχια στο 'ψαρεμα' σας ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξανα απο την αρχη. | Andros | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 79 | 04-03-16 23:17 |
Ξανα απο το 0 | tsoui | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 212 | 02-08-15 11:26 |
και ξανα εδω | Singha | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 28-04-13 18:55 |
ξανα απο την αρχη | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-01-10 18:00 |