|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παρα πολυ. Μολις το βαλω να δουλεψει(σαββατοκυριακο) και τα εχω ολα ετοιμα θα σου πω.Χρειαζετε τιποτε αλλο πριν το μπολιασμα? Διαβασα οτι πρεπει να εχω καποια λιγα ψαρια για ταισμα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, καλό είναι να βάλεις αμέσως ψάρια με το μπόλι, αλλιως να "ταίζεις" το μπόλι με τροφή μέχρι να μπουν ψάρια. Με τροφή εννοώ πως βάζουμε τροφή σε ένα τουλι και το έχουμε στο ενυδρειο για να παράγεται αμμωνία ώστε να συντηρείται η βιολογία
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω θα σου στειλω μηνυμα για ραντεβου
------------------------- Εμφανισιακα μου αρεσουν:ancistrus dolichopterus,botia locahata,cory sterbai,hemigrammus bleheri,leopard danio,tetra cardinal,kribensis,ramirezi. τι μπορει να ταιριαξει και σε τι ποσοτητα? ------------------------- Καμμια ιδεα για αυτα τα ψαρια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 17-10-15 στις 13:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα ζευγάρι ραμιρέζι με μια 10άδα κάρντιναλ θα μ' άρεσε
![]() Τι μήκος έχει το ενυδρείο σου? |
|
||||
|
||||
![]()
81,36,45
------------------------- Υπαρχει δυνατοτητα σε αυτα τα λιτρα για μεγαλυτερη ποικιλια ψαριων.Για να βλεπω διαφορετικες συμπεριφορες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 17-10-15 στις 23:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Tags |
fluval 206, juwel rekord |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Ξεκίνημα... | _tm_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-08-08 19:47 |
Ξεκίνημα.. | vega | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-07 08:07 |
Νέο Ξεκίνημα !!! | gnostos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-09-07 23:11 |