|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να μπερδευτηκε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με φωτισμό 10w που αναφέρει μάλλον 30Λίτρα είναι το ενυδρείο και είναι υπερβολικά μικρά για τα ψάρια που αναφέρει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φίλε μου έχεις πολλά ψάρια που θέλουν νερό με διαφορετικές παράμετρες. Η συχνότητα των αλλαγών που αναφέρεις είναι υπερβολικά μικρές για το πλήθος των ψαριών αλλά και του όγκου του ενυδρείου. Τα ψάρια που έχεις δεν μπορύν να μείνουν σε αυτό το ενυδρείο, πολύ φοβαμαι πως θα έχεις πρόβλημα σε λίγο καιρό.
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ.... ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΚ...ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ .... ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
|
|
|||
|
|||
![]()
ΑΝ κρατησεις τα κορυντορας θες μαλακο νερο και ενυδρειο το ελαχιστο 120 λιτρα για ενα κοπαδακι
ΑΝ κρατησεις τα χρυσοψαρα θες για τα 3 250λιτρα τουλαχιστον και νερο βρυσης χωρις επεξεργασια |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα 3 fantail μπορεί και 120-150 λίτρα, αρκει να είναι απο 80 εκατοστά και πάνω, όσο πιο μεγάλο βεβαια τόσο πιο καλά
|
|||
|
|||
![]()
Η ανάγκη για μετακόμιση είναι τόσο sos τώρα η μπορώ να τα κρατήσω και κανα 2 μηνές έτσι; γιατί που να βρω τώρα 125λ ενυδρείο ….. για αλλαγές νερού κάθε ποτε να αλλάζω για οσο το δυνατών καλλίτερα οσο θα είναι έτσι
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
160 κοινωνικο | akoylini | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 5 | 07-09-14 18:18 |
160 lt κοινωνικο | ΝΙΚΟΣΠΕ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 11-02-14 03:08 |
Rio 125 κοινωνικο | akis7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 31-05-13 11:19 |
κοινωνικο 2 παρουσιαση..... | douran_p | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 18-09-10 21:30 |
το κοινωνικο μου.. | Πάνος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 135 | 06-11-09 21:29 |