|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως βρε Γιώργο σε χαίρομαι με τη τρέλλα που έχεις για τους μονομάχους, Ο καλύτερος Bettaτζης ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπα,υπαρχουν κιαλλοι καλυτεροι αλλα δε μιλανε πολυ δυστυχως.
απλα εγω ποσταρω συχνα και φαινομαι. αλλα παλι αν δεν ποσταρεις,ποιος ο λογος να εισαι σε φορουμ? ![]() κιεγω ποσταρω μηπως τα διαβασει κανεις που θελει να ασχοληθει με μαχατσαι και τον βοηθησει κατι απο ολα. παντως αποσο ξερω δεν υπαρχουν πολλα θεματα για μαχατσαι σε ελληνικα φορουμ. με μια γρηγορη ματια στο Google,τα περισσοτερα αποτελεσματα (στην ελλαδα) σε θεματα και φωτογραφιες ειναι τα δικα μου και του γιωργου(noname) ![]() για τα πραγματα το εχω υποψη μου,μολις μπορεσω θα σε παρω τηλεφωνο να περασω να σε δω κιολας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα.Ωραια δουλειά εχεις κανει παλι.πολυ ατμοσφαιρική η ομιχλη ,ειδες αν εχεις ζησει στα 80s σου λειπει η μουφα ομιχλη της ντισκο
![]() Αν δες εχω και μερικες ριζες java fern περνας και παιρνεις . |
|
||||
|
||||
![]()
με αυτα τα υπεροχα πραγματα που βλεπω μπαινω σε πειρασμο.αραγε τα 40 λιτρα τι δυνατοτητες μου δινουν?
πολλα μπραβο φιλε Γιωργο!!εισαι μερακλης!! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ!
![]() σε 40 λιτρα μια χαρα εισαι.με λιγη προσοχη στο στησιμο κρατας ανετα ζευγαρι αν θες.αν ειναι κυβος θαναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα για ζευγαρι αλλα κ σε κυβο ακομα,ενα αρσενικο τοχεις πολυ ανετα ![]() ασχολησου γιατι οχι; ειναι πολυ παρεξηγημενα ψαρια οι μονομαχοι. οπως και τα χρυσοψαρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Κυβος δεν ειναι.εγω σκεφτομουν για ενα αρσενικο.δεν ειχα σκεφτει για ζευγαρι.θα μετρησω τις διαστασεις του ενυδρειου και θα ανοιξω ενα θεμα να το συζητησουμε!
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω ψηνομαι για ενα αγορι halfmoon σε 220λιτρο
![]() αλλα θα εχω ps. gertrudae μεσα και λογω του μικρου τους μεγεθους το φοβαμαι λιγο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μας DIY μονομαχοενυδρειο | leandros69 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 99 | 04-09-14 18:24 |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |