|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
κανειςςςς????
![]()
__________________
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι καθαρές οι φωτογραφίες και είναι δύσκολο να μαντέψει κάποιος τι μπορεί να είναι, πιθανόν να είναι προνύμφες από κάποιο έντομο.
|
#4
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1η εκδοχη πλαναρια -> αποκλειεται λογω χρωματος, κινησης , και σχηματος 2η νιματο...τετοια -> στην κινηση μονο μοιαζουν με τα microworms απλα δεν ειναι ασπρα και εχουν τριχουλες 3η -> earthworms κλπ μπορει να ειναι επδ εχουν τριχουλες 4η -> οχι δεν ειναι κοκκινα ουτε διαφανη bloodworms εχω πολυ καιρο να ταισω συνηθως τα εδινα αποξηραμενα οχι ζωντανα κλπ 5η -> κουνουπια ειχα μπολικα στο δωματιο αλλα κανενα δε μπηκε μεσα στο ενυδρειο, εχει καπακι απο πανω 6η -> αμα δω τετοιο πραγμα μεσα στο ενυδρειο θα βαλω τις φωνες αν και μου αρεσουν τα λιβελουλακια 7η -> αυτο που ειναι σαν κατσαριδα με τιποτα! δεν εχουν τετοια ουρα may fly ολα τα υπολοιπα που εχει δεν ταιριαζουν καθολου, εψαξα λιγο γκουγκλ και ειδα νυμφες σκαραβαιου αλλα στο υποστρωμα δεν ειδα τιποτα να κινειται αφου τα κονγκολεζακια το οργωνουν κανονικα! παρατηρησα σε ενα που εβγαλα σημερα οτι το κεφαλακι της καμπιας ειναι μαυρο πολυ και στο τελος στην ουρα εχει διχαλα!
__________________
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον βρεθηκε "η εγκληματιας" που γεννησε
![]()
__________________
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
#6
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά τί ήταν η κυρία που γέννησε?
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
πεταλουδακι νυχτοβιο, δεν ξερω ειδος ακριβως να πω
αλλα ειναι απο αυτα που δυσκολα τα βλεπεις πανω στον τοιχο επειδη εχουν καμουφλαζ και καφε μπεζ νερα πανω στα φτερα τους
__________________
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκουλικακια | GraCE | Αναγνωρίσεις ειδών | 8 | 06-01-14 17:15 |
σκουλικακια;; | akoulis | Tanganyika | 16 | 08-07-11 14:23 |
μικρα σκουλικακια!!!! | thanasis76 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-10-08 09:14 |
Σκουλικακια!! | kazas | Bettas | 9 | 12-07-08 12:31 |
Σκουλικακια! | maiktr | Ζωοτόκα | 1 | 01-02-06 21:47 |