|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τις ορχιδέες τις ψεκάζω με νερό από την όσμωση. Οι ορχιδέες σου είναι φοβερές. Πανέμορφες. Σου κρατάνε πολύ το λουλούδι τους τα dendrobium τα fragrance; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αν μου πεις mm θα μετρήσω την γλάστρα που έσπασε σε 1 χρόνο να σου πώ πόσο επίφοβο είναι... αλλιώς δεν έχω άλλο κριτήριο. Είναι βεβαια διαφορετικο εμένα την έσπασε απο πίεση δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα το τρυπήσει αλλά να σου πνίξει τα άλλα φυτά ευκολάκι το βλέπω... Θα τα κλαδέψεις? Έχεις ορατότητα στα ρυζικά συστήματα να δείς τι γίνεται?
|
||||
|
||||
![]()
Μη φοβόσαστε για το λίνερ, δεν μπορεί να το σκίσει ο πάπυρος, το μόνο ότι θα απλώσει ρίζες σε όλο το χώρο και μηπως σου πνίξει τα υπόλοιπα φυτα, και τότε η λύση είναι μία, τον βγάζεις , τον πετσοκόβεις, γεμίζεις καμια 10αρια άλλες γλάστρες και τον ξαναβάζεις.
Ωραίο φυτο αλλά με έχει ξεμεσιάσει από το βγάλε / βάλε έτσι τον ξεκίνησα ![]() και έτσι κατέλληξε να γίνει, με όσα φυτά βλέπεις στο βάθος ![]() και τώρα τον κρατάω ετσι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Σε ευχαριστώ πολύ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Anna10 : 30-09-15 στις 01:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δεν θα αφήσει άλλο φυτο να αναπτυχθεί και οι ρίζες θα πιάσουν όλο το χωρο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY CO2 project | Malawi Lover | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 78 | 16-01-13 18:30 |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |