|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι σε καμια περιπτωση...εδω δεν ανοιξε στο δικο μου αλλα για να μην λεω και.μεγαλες κουβεντες..για εργοστασιακο προκειται σωστα?!Εχει απο κατω κατι να το κραταει σωστα?Το δικο μου ειναι 1μετρο μηκος 46 πλατος και 65 περιπου υψος και δεν επαθες κατι..
|
||||
|
||||
![]()
Το υπόλοιπο νερό βάλτο παλι μέσα...
Βγάλε αρκετό νερό, πιάστε το 2 ατομα και μεταφερετε το ωστε να κατσει ομαλα ο πάτος.. Σε δικά μου diy ενυδρεία το έχω κανει πάμπολλες φορες, μην αγχωνεσαι.. |
|
|||
|
|||
![]()
Επανέρχομαι πάλι επειδή αύριο θα γίνει η αλλαγή.. .
Προτείνετε να βάλω και φελιζόλ ανάμεσα στο ενυδρείο και το έπιπλο;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Α/Ο | heliman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-08-12 18:00 |
Βοηθεια για επιλογη διαχυτη co2 | skamanakos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 28-11-10 10:09 |
βοηθεια για κατασκευη βασης ενυδρειου | ilias13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 05-04-10 22:25 |
Mια βοηθεια εδω...(επιλογη τροφης) | tedy069 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-02-10 23:51 |
βοηθεια στον σχεδιασμο βασης ενυδρειου 500λιτ | geoaki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-05-09 12:16 |