|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά σε ότι αφορά το paypal δεν ξέρω αν είναι κάποια απόφαση της paypal απέναντι σε ορισμένες ελληνικές τράπεζες...Ξέρω και άλλη περίπτωση με χρεωστική Πειραιώς που έκανε αγορά κανονικά μέσω paypal...Εγώ με Alpha έχω φάει 2 άκυρα..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πηγα την Παρασκευη σε Πειραιως. Ρωτησα τον υπαλληλο τι παιζει και δεν ειχε καμια ενημερωση.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια καπου διαβασα οτι η καθε τραπεζα επιτρεπει καθε μερα αγορες ηλεκτρονικες μεχρι ενα ποσο νομιζω 300 χιλιαδες συνολικα μολις συμπληρωθει το ποσο σου βγαζει οτι η τραπεζα δεν δεχετε την συναλαγη, επισης ελεγε οτι καλα ειναι να κανετε αγορες μετα τις 12 το βραδυ που μηδενιζει ο μετρητης και οτι το σαβατοκυριακο μετριετε μαζι με την παρασκευη, οποτε αν ισχυουν ολα αυτα το ποσο εχει γεμισει γιαυτο δεν μπορουμε να κανουμε αγορες
|
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε απόψε το βράδυ μετά τις 12 θα εχει μηδενίσει. ¶ρα αν κάποιος εχει σκοπό να αγοράσει κατι ας το δοκιμάσει να μας πει.
|
|
||||
|
||||
![]()
ψαχνω στο διαδυκτιο κατι σχετικα με αγορες στο εξωτερικο και capital controls αλλα δεν βρισκω κατι το οποιο εξακριβωνει την "χαλαρωση" η το οτι ανοιξαν οι αγορες προς το εξωτερικο μεσω paypal...
Εκτος αν δεν ψαχνω σωστα... Αλλα απο οτι καταλαβαινω δεν εχει ξεδιαλυνει ακομα το θεμα τουλαχιστον οχι μεχρι να κλεισει η δανειακη συμφωνια ωστε να ανοιξουν τοτε οι αγορες στο εξωτερικο Αυτα καταλαβα κανω καπου λαθος?
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εγω εκανα μια αγορα μεσω ebay αλλα αμεσως πηγα να κανω και δευτερη αλλα δεν μπορεσα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Θα το προσπαθήσω... :/
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 27-09-15 στις 21:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για τους κατόχους καρτών της τράπεζας Πειραιώς μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για το τι ισχύει μέχρι αυτή την στιγμή, στο τηλέφωνο 182838 ή 210 3288000
Θα χρειαστεί ταυτοποίηση στοιχείων για να σας δώσουν πληροφορίες για την κάθε κάρτα. Όπως έγραψα παραπάνω, στην ουσία δεν έχει ανοίξει το paypol. Υπάρχουν περιορισμοί στο τι θα αγοράσετε. Όσοι μιλήσετε με τα τηλέφωνα που σας έγραψα παραπάνω θα καταλάβετε. Όσοι έκαναν αγορές απλά έτυχε και ξεγελάστηκε το σύστημα από το είδος του προϊόντος. Γιαυτό την μία φορά προχώρησε η αγορά, ενώ την επόμενη στιγμή σε άλλο προϊόν την απέρριπτε.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα διάβασα αυτό
3. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη χρεωστική μου κάρτα για αναλήψεις μετρητών στο εξωτερικό; ΝΑΙ, σύμφωνα με το ημερήσιο ή/και εβδομαδιαίο μέγιστο όριο ανάληψης ποσού που ισχύει και εντός Ελλάδος. Πηγή : http://www.newsbeast.gr/financial/ar...pital-controls αρα σύμφωνα με αυτο το δημοσίευμα μπορουμε να ψωνίσουμε από έξω μόνο με χρεωστικές κάρτες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|