|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι βρε, οσμωτικό σοκ, όπως είπε και ο Κλεόβουλος, τους άλλαξες απότομα παράμετρες νερού, κρίμα, θέλουν αργή αλλαγή, πρόσεχε τα άλλα τώρα, κάνε μικρές αλλαγές με φρέσκο νερό ή μεγάλες αλλά να έχουν λιγότερο αλάτι.
Ήταν και τα black-moor στο αλάτι ; Για μπάνιο μπορείς να τα κάνεις μέχρι 3% αλάτι (300 γρ σε 10 λίτρα νερό) αλλά όταν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, και αυτό για 1-2 λεπτά ή αν γυρίσουν στο πλάι, στα ΚΟΙ προληπτικό μπάνιο με αλάτι δεν ξέρω πόσο βάζουν, δεν έχει χρειαστεί να κάνω στα χρυσόψαρα μου (και αχρείαστο να είναι) ------------------------- Παράθεση:
Για το αλάτι χωρίς να το λιώνεις να προσέχεις, φοβάμε μήπως κάποιο ψαρι το νομισει για φαι και έχεις απρόβλεπτα αποτελεσματα, νομιζω πως θα είναι καλύτερα να το λιωνεις ή βάλτο σε ένα τουλι για να μη μπορουν να το βάλουν στο στομα τους ή να πεσει στο δερμα τους
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 24-09-15 στις 20:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάνατος ψαρίου!! | EVI-BILL | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 38 | 11-01-14 08:10 |
Θάνατος Guppy... | jimz | Ζωοτόκα | 13 | 29-10-09 14:10 |
Θάνατος Guppy... | giankyr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 23-01-08 15:42 |
Αιφνίδιος Θάνατος | Θανάσης | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 06-06-07 13:13 |
Εντός Θέματος ? | halvas69 | Greek Aquarist's Boards | 5 | 29-05-06 13:35 |