|
|
||||
|
||||
![]()
καταλαθος έγραψα ακριβό αντί για φτηνό.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για το (ξανα) καλωσόρισμα....
Παναγιώτη τα φωτα ειναι τα μαμα του ριο οπότε ίσως να περιοριστεί η φωτοπεριοδος για οικονομία. ψαχνω ρεφρακομετρο, απο συνχομπιστα ψαχνω αρχικά... φιλε kiddo, κοντρολερ τον γλιτώνω τωρα καθως δςν υπάρχει περίπτωση να ειμαι έτοιμος πριν χειμωνιασει. οσο για ro υπάρχει και ειναι και ολοκαίνουρια οπότε δεν με χαλάει να την δουλέψω λιγάκι.... Σχετικά με το σκιμμερ τωρα, δυστυχώς ο φιλιος που πουλούσε το tunze 9004 το εδωσε αλλου οποτε παμε για αλλα, για το deltec mce 300 τη γνωμη έχετε; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquavivere.gr/shop-produc...arin-aerometer
Αυτο το μαραφετι αξιζει για την μετρηση της αλατοτητας? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως παιδιά αν και λένε ότι τα υδρόμετρα δεν είναι ακριβής, τα έχω τσεκάρει με ρεφρακτόμετρα και δίχνουν το ίδιο. Έχω της tropic που έχει βάλλει ο φίλος παραπάνω και πήγα και αγόρασα ένα φτηνό της sera να δω και δείχνουν και τα 2 οκ. Πάντως το ρεφρακτόμετρο χρησιμοποιώ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ballast για RIO180 | Butterfly | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 18-09-12 14:36 |
παρουσιαση rio180 φυτεμενο | dimis_george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 08-04-10 11:17 |
Στήσιμο Rio180 | soupia | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 09-01-09 23:14 |
RIO180 - Malawi | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 19-08-08 17:04 |