|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί στο eBay βρίσκεις με 20ευρω. Ελλάδα περίπου στα 50ευρω
|
|||
|
|||
![]()
Καλή αρχή και από μένα!
Ρεφτακόμετρο μπορείς να πάρεις από το ebay, αν και τώρα με τα capital controls πιθανόν να δυσκολευτείς να περάσεις καρτα. Πάντως με 15-20 ευρώ παίρνεις ρεφτακόμετρο και προσωπικά είμαι ευχαριστημένος... Κοντρόλερ όπως λέει ο Παναγιώτης το καλοκαίρι οπωσδήποτε, αν καθυστερήσεις λίγο ακόμα ίσως να μπορείς να το αναβάλεις για του χρόνου τον Απρίλη-Μάη... Α/Ο σίγουρα πολύ χρήσιμο εργαλείο... Στην περιπτωσή μου τους τελευταίους μήνες κάνω αλλαγές αποκλειστικά με νερό βρύσης αποχλωριωμένο και δεν μπορώ να πω ότι βλέπω κάποιο πρόβλημα έντονο σε φωσφορικά ή άλλα, οπότε ψάξτω λίγο... Παίζει ρόλο πολύ η περιοχή, φημολογείται ότι στα νότια προάστια έχουμε πολύ καλό νερο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καταλαθος έγραψα ακριβό αντί για φτηνό.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για το (ξανα) καλωσόρισμα....
Παναγιώτη τα φωτα ειναι τα μαμα του ριο οπότε ίσως να περιοριστεί η φωτοπεριοδος για οικονομία. ψαχνω ρεφρακομετρο, απο συνχομπιστα ψαχνω αρχικά... φιλε kiddo, κοντρολερ τον γλιτώνω τωρα καθως δςν υπάρχει περίπτωση να ειμαι έτοιμος πριν χειμωνιασει. οσο για ro υπάρχει και ειναι και ολοκαίνουρια οπότε δεν με χαλάει να την δουλέψω λιγάκι.... Σχετικά με το σκιμμερ τωρα, δυστυχώς ο φιλιος που πουλούσε το tunze 9004 το εδωσε αλλου οποτε παμε για αλλα, για το deltec mce 300 τη γνωμη έχετε; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquavivere.gr/shop-produc...arin-aerometer
Αυτο το μαραφετι αξιζει για την μετρηση της αλατοτητας? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ballast για RIO180 | Butterfly | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 18-09-12 14:36 |
παρουσιαση rio180 φυτεμενο | dimis_george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 08-04-10 11:17 |
Στήσιμο Rio180 | soupia | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 09-01-09 23:14 |
RIO180 - Malawi | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 19-08-08 17:04 |