|
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο έλα και εσυ βρε, κανονιστε να έρθετε μαζι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
mahachai...
Σωτηρη ευχαριστω πολυ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε φωτο
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα πήρες, ειναι ζευγαρι?
|
|
||||
|
||||
![]() αρσενικο-θηλυκο ναι ![]() φωτογραφιες αυριο, να ηρεμησουν πρωτα και να προλαβω να βαλω κανα δυο φυτα ακομα ![]() ειχα στο μπαλκονι ολο το καλοκαιρι δυο σακουλες φυλλα και τα πεταξα πριν δυο βδομαδες ![]() μπραβο μου ![]() το μονο κακο μαυτα τα ψαρια ειναι πως δε μπορεις να κανεις βιοτοπο. θελουν φοινικες ![]() αντε βρες τωρα τι να βαλεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Άντε έλα να κλαδέψω.
Θες κανα φύλο φοίνικα ; αλλά είναι φρέσκα, να τα αφήσεις μέρες να ξεραθούν, από τη ταράτσα και είναι και καθαρά, αν είναι πες μου αύριο το πρωί να κόψω κανα 2 να ξεραίνονται, αλλά έχουν και αγκάθια στη βάση, θα πρέπει να καθαριστούν
|
||||
|
||||
![]()
ναι τακη,δεν αποκλειεται να βαλω.
μην κοψεις,οταν θαναι θα βρω.πιστευω... ![]() θαρθω για καφε κ θα τα πουμε.απλα τρεχω με τη δουλεια αυτες τις μερες. |
|
||||
|
||||
![]()
Εκοψα ένα κλαρί από τον φοίνικα (γιατι πήγαινε βολτα και έπρεπε να κοπεί) και το κρεμασα να ξεραθεί, είναι και μετα τη βροχή και πλύθηκε, αν δεν το παρεις θα γίνει προσάναμα για κανα παϊδάκι
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μας DIY μονομαχοενυδρειο | leandros69 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 99 | 04-09-14 18:24 |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |