|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά έφτιαξα το καπάκι με τις ανάλογε σχισμές και σε αυτό
Και άρχισα την συναρμολόγηση. Στο τέλος άνοιξα και δύο τρύπες και κόλλησα τα σωληνάκια της εξόδου του νερού. Το τελικό αποτέλεσμα
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι τυχαίο που έχεις αυτό το avatar
![]() Το λειτούργησες ; Πως πήγε ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Μια δοκιμή που έκανα πριν το βάλω στο σαμπ. Με μια χούφτα πέλετ δείχνει να λειτουργεί μια χαρά. Με μεγαλύτερη ποσότητα θα δουλεύει ακόμα καλύτερα https://www.youtube.com/watch?v=bENXuqI4pAU
Σταματης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bouboulas : 13-09-15 στις 13:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στη πράξη θα δείξει αυτό Σταμάτη, γιατί από τα λίγα που έχω διαβάσει στα θαλασσινά , αυτοί οι ριακτορες με βιοπελετ θέλουν μια συγκεκριμένη ροή.
Πολύ θα θελα να μάθω αν σε γλυκό κάνουν δουλειά και αν αξίζει το κόπο
|
||||
|
||||
![]()
Το έβαλα στο ενυδρείο κανονικά Τάκη και δουλεύει πολύ ωραία. Για το γλυκό, έχω την εντύπωση ότι δεν κάνει. Δεν έχω δει πουθενά να έχουν βάλει
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το βάζουμε στο γλυκο γιατί τα νιτρικά τα αφαιρούμε με τις αλλαγές, ενω στα θαλασσινα οι αλλαγες δεν είναι και τόσο τακτικές
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην το λες αυτό... Σχεδών 50% κάνω κάθε βδομάδα στο θαλασσινό. Είναι πιο μπλέξιμο από το γλυκό αλλά όχι τρελά πράγματα.
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μάστορα! έγινε υπόμνημα
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν έχεις άδικο για το Κ1, δεν το είχα σκεφτεί καν ------------------------- Σάκη τα νιτρικά μου δεν πέφτουν ποτέ κάτω από 40 ακόμα και μετά από αλλαγή 50% του νερού. Φτάνουν συνήθως από 40 έως 80
Σταματης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bouboulas : 15-09-15 στις 19:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ριχνοντας το PH | Λάζαρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 23-02-11 15:43 |
Ψαχνοντας για ψαρια! | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-02-10 11:32 |
το βρήκα ψάχνοντας ... και το μοιράζομαι.. | Βαγγέλης (Dearangelo) | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-09-07 21:41 |
Φτιάχνοντας το τέρας! | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 16-07-06 02:12 |
Ψαχνοντας φωτογραφιες | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 22-11-05 15:09 |