|
|
||||
|
||||
![]()
Για έλλειψη καλίου potassa μου κάνει έμενα το φως δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο φυτό ίσα ίσα προτιμάει σκιερά μέρη.
http://www.aquatek.gr/plantdiseasegr.html
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγες νερου καθε ποτε κανεις?
Τι αλλα φυτα εχεις μεσα?
|
||||
|
||||
![]()
μονο ανουμπια και προσφατα μπηκε ενα microsorum
αλλαγη 25% ανα βδομαδα ή 50% ανα 2βδομαδες
|
||||
|
||||
![]()
Τα κιτρινα φυλλα στις ανουμπιες εχω παρατηρησει να παρουσιαζονται ισως υπο ελλειψη στοιχειωδους φωτισμου ή αλλαγων νερου ή παρουσια φυτων γρηγορης αναπτυξης (συνεπως ελλειψη θρεπτικων).
Πιστευω ομως οτι το βασικο ειναι οτι αυτο συμβαινει στα παλια φυλλα. Δοκιμασε να κλαδευεις το παλιο κομματι της ανουμπιας που κιτρινιζουν τα φυλλα. Νομιζω οτι αυτο εχει κανει τον κυκλο της ζωης του και απλα εχει πεθανει ή θα πεθανει συντομα. Δεν αναπτυσεται αλλο και το μονο που θα προσφερει, θα ειναι επιφανεια για πιο ευκολη αναπτυξης αλγης.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα δοκιμασω να κλαδεψω ξανα, απλα το νεο που βγηκε εκανε τρυπες και με ανησυχησε, ευχαριστω για τις απαντησεις!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
την κλαδεψα , εκοψα και τις κιτρινισμενες ριζες , αφησα μονο τις καλες και ενεργες
ακομα δεν ειναι μερα να ριξω λιπασμα, εχθες εκανα μια μερα νηστεια στο ενυδρειο και σημερα εκανα μια μετρηση NO3 ανεβηκαν 25mg/l NO2 0 ph σταθερο KH σταθερο GH ανεβηκε 10d! επειτα ταισα πολυ λιγο ------------------------- σημερα ξανα εκανα τεστ NO3 30mg/l ΝΟ2 10mg/l και το GH ανεβηκε 14 δεν εχω αλλαξει τιποτα ομως, ουτε αλγες βλεπω ουτε περιεργες συμπεριφορες στα ψαρια επειδη καμια φορα ομως μπορει η πρωτη φορα να μην ειναι αξιοπισστη εκανα και δευτερη και το αποτελεσμα ηταν ιδιο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Efh : 20-09-15 στις 21:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι καλές οι μετρήσεις σου , 10 ΝΟ2 είναι πολύ, και τα νιτρικα είναι πολλά, άμεσα αλλαγή νερού και βάλε και Prime, έχεις προβλημα με τη βιολογια σου, πρέπει να βρεις μπολι. Και το GH 14 για Αθηνα είναι και αυτο πολύ, πρεπει να έχεις κάτι ασβεστολιθηκο μεσα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατι δεν παει καλα | tass | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 01-11-09 21:02 |
κατι δεν παει καλα...? | PANOS FRANTZIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 29-10-09 00:05 |
κατι δεν παει καλα!!! | andreas213 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 16-03-08 15:54 |
κατι δεν παει σιγουρα καλα... | μελινακι | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 03-03-08 18:41 |