|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε ολους!σακη από ότι καταλαβαινω η αντλια στο δοχειο προετ. θα δουλευει μια φορα στις 15 μερες πανω κατω που θα κανω αλλαγη νερου και η άλλη αντλια θα δουλευει στην αυτ. αναπλ. οποτε η καταναλωση οσο να΄ναι δεν θα είναι τοση μεγαλη!καλα κανεις και το λες όμως γιατι δεν το γνωριζα όπως και για καποιους που θα ηθελαν να την αγορασουν ....κατά τα αλλα εχθες και σημερα δεν εκανα τιποτα και παω από εβδομαδα να κανω ντουυυυυυυυυ για να τελειωσω καποια στιγμη.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε ολους!μετα από ένα overdose 7ημερων,εργασιων συνεχεια....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-10-17 στις 18:44 |
|
||||
|
||||
![]()
εκτος από βαψιμο στον τοιχο σχεδόν εχω τελειωσει εξω...περασα καναλια & ανοιξα τις τρυπες για να είναι ετοιμα από κουτι αντ. οσμ. σε κουτι δοχ. προετ. και κουτι δοχ. αναπλ. τοποθετησα τα 3 πολύπριζα στο κουτι τους οπου εβαλα πορτακι και ακριβως από κατω εφτιαξα άλλο ένα κουτακι με πορτακι οπου εκει θα βαλω τους διακοπτες....επισης εβαλα τα πόμολα......αναπολουσα σημερα το πρωι τις ωραιες μερες του αυγουστου που εμπαινα μεσα στο pactiker και ενοιωθα αρχοντας που ημουν ο μονος πελατης ......
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε ολους!παιδια εχω μια ερωτηση....επειδη στην περιοχη που είμαι εχει αρκετες διακοπες και αυξομοιωσεις τασεων στο ρευμα και επειδή περιμενω τον ηλεκτρολογο μες την βδ. για να μου συνδεσει τις ασφαλειες στον πινακα σκεφτομαι να παρω ένα ups...αλλα δεν ξερω πιο να παρω και με τι προδιαγραφες ξερει κανεις τιποτα?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ θα σου πρωτινά άμα πάρεις από pc να είναι όσο μπορείς μεγαλύτερο! |
|
|||
|
|||
![]()
Θα πάρεις ενα UPS τουλάχιστον 1KVa που μάλλον μικρό είναι . θεωρητικά αυτό θα βγάλει την αντλία της επιστροφής για κανένα 5 ωρο. πρέπει να βάλεις κάτω τα watt και τι θα σηκώνεις στο ενυδρείο. αυτο που ειναι βασικό να πεις στον ηλεκτρολόγο να σου δώσει 2 πίνακες - παροχές. μια από ρεύμα και μια από UPS. πχ δεν μπορείς στο ups να βάλεις τα θερμαντικά...η το ψυκτικό.
εδω ειναι ενα εργαλειο να υπολογίσεις . το μοντέλο είναι αδιάφορο αλλά καλό ειναι να πάρεις κάτι με 2 χρόνια εγγύηση. http://www.apc.com/tools/ups_selector/index.cfm
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |