|
|
|||
|
|||
![]()
εκανα μια αλαγη 40-45%.
Το θεμα ειναι οτι δεν απλωνετε αλλο καλυτερα, ειναι μεσα σε σακουλακι. τι μπορω να κανω.? |
|
||||
|
||||
![]()
Σε τετοιες περιπτώσεις μη τσιγκουνευσε τις τεραστιες αλλαγες, ακομα και 2-3 αλλαγες από 50%-60%+, καλο κάνουν, αρκει να έχεις την ίδια θερμοκρασία, σκληρότητες και PH τα κατεβάζεις μετα σιγα σιγα
|
|||
|
|||
![]()
ε τωρα ρε τακη, αν τα δροσισουμε και λιγο τα ψαρια δεν τρεχει και τιποτα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη δεν φαινεται καλα στη φωτο και βλεπω να γυαλιζει.ο ανθρακας ειναι σε σακουλακι με τρυπες(διχτακι) η σε πλαστικο σακουλακι?
![]() γιατι φαινεται σαν ναναι σε σακουλα συσκευασιας πλαστικη ![]() φυσικα αν δεν εχει τρυπες να περνα απο μεσα το νερο τσαμπα τον εβαλες... το λεω γιατι δεν ξερεις ποτε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τουλι ειναι βρε!
και ξαναρωταω .... Ποσες μερες να τον κρατησω?? |
|
||||
|
||||
![]()
2-3 ημέρες
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω τακαρε.
ασε σημερα αμα με εβλεπε η μανα μου πως εκανα το σπιτι θα με πεταγε εξω. προσπαθησα να μεγαλωσω τους σωληνες του φιλτρου, οι συνδεσμοι που ιεχα παρει ηταν μικροι, εχω μπλεξει ασχημα.! πηγα να αγορασω καινουργιους σωληνες και κανανε 22 ευρω.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |