|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε καταλαβαινω απολυτα,ομοιοπαθεις
![]() Με καλβους μεσα,ξεχνας τα μωρα.Αυτα κανιβαλιζουν,τα μουλτι θα αφησουν? Η γνωμη μου είναι μην κανεις τιποτα,εχεις πολύ καλα στημενο ενυδρειο.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προς το παρόν όποιος πάει να πλησιάσει τον αντιμετωπίζουν όλα τα σίμιλις μαζί. Να δούμε... Από την άλλη δεν άντεξα να μην πάρω κάλβους, με υπνώτισαν και τους πήρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο φαίνεται αν και δεν μας δίνεις μια γενική εικόνα.
Μετρήσεις δεν κάνεις καθόλου? Τα νερά πως είναι στο νησί? Επειδή έχεις μόνο βυθόψαρα αλλά ικανοποιητικό μήκος ενυδρείου θα πρότεινα να βάλεις και μια ομάδα 6-7 Paracyprichromis nigripinnis. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εδώ το νερό του δικτύου είναι πολύ σκληρό. Για τα nigripinnis το είχα υπ'όψιν αλλά δεν βρήκα. ------------------------- ![]() ορίστε και μια εικόνα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DEXFISH : 06-09-15 στις 18:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτα ειναι λιγο καπος. |
|
||||
|
||||
![]()
Έκατσα και έκανα τώρα τεστ για KH και GH και έχω 11 και 22 αντίστοιχα.
------------------------- Ωραιο! μηπος να δεις τι φυτα θελουν ακριβως τι εχει η λιμνη? Αυτα ειναι λιγο καπος.[/QUOTE] Νομίζω κερατόπτερις υπάρχει στη λίμνη. Μ'αρέσει που δεν είναι πλατύφυλλο. Άσε που τα θέλω για να σε θυμάμαι χαχαχαχαχαχα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DEXFISH : 06-09-15 στις 18:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tanganyika 120 | paul.asty | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 14-03-14 09:20 |
Tanganyika | diamanths | Tanganyika | 5 | 07-09-11 21:49 |
Tanganyika | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 20-11-09 19:44 |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |