|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου σακη.ριακτορα πηρα αυτόν TMC V2 React Calcium Reactor 1500 Advanced και εχω παρει επισης 2 ριακτορακια h2ocean fluidised media reactor ψαχνω μπουκαλα 5λιτρ. με τα παρελκομενα της, στην οποια εχω φτιαξει ηδη ντουλαπι στο μπαλκονι(δες φωτο διπλα από δοχειο προετ.)και μαλλον θα καταληξω στην olympia3p Φιάλη CO2 5Kg Αquarium.αυτα περι των τροφων....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπουκαλα πρεπει να εχω και εγω σαν αυτη που εβαλες!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ΣΑΚΗ ΜΟΥ δοθηκε η ευκαιρια και για δοσ/κη αλλα απο οτι μου ειπαν ειναι μπελας παροτι ηταν πιο οικονομικη.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και θα σου εξηγησω εγω εκανα καθε εβδομαδα αλλαγη τουλαχιστον 20% μπορει αργοτερα να επρεπε να κανω και παραπανω,πολλες μετρησης 2 φορες την εβδομαδα και ειδικα οταν στοκαριζα ποτε δεν ηρεμουσα! ενω ο ριακτορας και αλλαγη μια φορα το μηνα 20% να κανεις δεν εχει θεμα μην σου πω οτι δουλευει καλητερα, φυσικα και πολυ λιγοτερα τεστακια. ολα αυτα εκτος απο οικονομια σου δινουν και ηρεμια και χρονο γιανα το γουσταρεις η να ασχοληθεις με κατι αλλο πανω στο ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!πριν από λιγο τελειωσα το βαψιμο, δεν μπορω θα πεσω κατω.....αυριο θα περασω σωλήνες και καναλια από μπαλκονι στον χωρο της βασης του ενυδρείου.οι σωλήνες τελικα που θα χρησιμοποισω είναι πολυστρωματικoi με μονωση pdm 19mm.
------------------------- σακη εχεις δικιο απλα αυτά θελω να γλυτωσω(τις διπλοαγορες). Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 04-09-15 στις 22:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τσουκου τσουκου αλλα τσουλάει.....εβαψα ντουλάπια και στρογγυλοκαθισαν μεσα οι δεξαμενες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-10-17 στις 18:06 |
|
||||
|
||||
![]()
ανοιξα το κουτι με την αντ. οσμωση και ζαλιστηκα.να δω πως θα τα συνδεσω.......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |