|
|
||||
|
||||
![]()
κυνηγάνε το 2ο θηλυκό αρκετά και θα το δώσω,είναι μαζί όλη την ώρα και ο αρσενικός μόλις έρχεται πλαγιάζει μπροστά της και κουνιέται σαν καραγκιόζης
![]() Τους 6 καρδινάλιους δε τους πειράζουν καθόλου. Θα δούμε με τα cory πως θα τα πανε που θα μπουν την άλλη βδομάδα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι, αφού βγήκε ζευγάρι καλύτερα να δώσεις το άλλο.
Πολύ όμορφα τα ψάρια σου! Πάντως, αν σκέφτεσαι για αναπαραγωγή, έχε στο νου σου ότι οι καρδινάλιοι είναι απειλή για το γόνο..
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ομορφα τα ψαρακια σου μπραβο κι απο μενα!!
![]() Εχω μια απορια ομως οι κιχλιδες κανουν σε ενυδρειο με φυτα?Βεβαια εδω εχεις και πετρες και μαλιστα πολυ ωραιες αλλα εχεις και πολλα φυτα..Ειχα την εντυπωση πως επειδη σκαβουν συνεχεια, τα φυτα δεν συνυπαρχουν με τις κιχλιδες εκτος κι αν ειναι το ειδος διαφορετικο...;
|
||||
|
||||
![]()
δεν είναι όλες οι κιχλίδες ίδιες. εσύ προφανώς αναφέρεσαι σε αυτές από Αφρική. Οι συγκεκριμένες από νότια Αμερική χρειάζονται φυτά.
Αυτό που κάνουν με την άμμο σε εμένα είναι να την τσιμπολογούν και να την φτύνουν- φιλτράρουν.Έχω και μικρά φυτά και δεν είχα κάποιο πρόβλημα ούτε σε ένα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θελουν μαλακο νερο σωστα;εσυ κανεις επεξεργασια;Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
έχω αντίστροφη όσμωση και κάνω μίξη με νερό βρύσης.
επίσης CO2 με ζάχαρη και μαγιά. ph6.6 kh 3 ------------------------- γέννησαν ! ![]() Τα ίδια από χθες τζιμπούσαν(καθάριζαν) μία πέτρα που έχω και σήμερα τα είδα έβγαλαν αυγά. Τι κάνουμε τώρα? πάλι ιντερνετ και διάβασμα! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη globalzero : 03-09-15 στις 22:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε με το καλο και μακαρι να δεις ουριτσες και να μεγαλωσουν!
Αχ τι μου θυμησες.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραμιρέζι- σκάψιμο | kelly__ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 21 | 24-10-12 16:58 |
αναγνώριση ραμιρέζι | hlias_ria | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 20-02-11 19:48 |
Ραμιρέζι ick? | greemlin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 26 | 30-09-09 10:39 |
54L με ραμιρέζι | Teo | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 10-01-09 14:33 |