|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
η συνύπαρξη τους ειναι αρμονική σε ολα τα ψαρια οσο καιρο τα εχω και εχω παρατηρήσει πριν τα βαλω ολα αυτα μαζι διάβασα αρθα για το αν ειναι συμβατα εκτος απο τα flying fox τα οποια ειναι τα μονα που δεν ξερω τις μετρισεις δεν τις εχω κανει ακομα γιατι ειμαι οπως ειπα νεος στο ενυδρείο, οποτε η μονη μου απορια ηταν για τις γαριδες amano οπου δεν ξερω που εχουν χωθει.
Παντως ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες.
Διάβασε προσεκτικά τα λινκ που σου έδωσε πιο πάνω και θα καταλάβεις ότι δεν είναι τόσο αρμονικά τα πράγματα. Αργά ή γρήγορα θα έχεις προβλήματα. Ξεκίνα μελέτη και διορθώσεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι τα διάβασα ήδη εκανα μια λιστα για το τι ph/θερμοκαρσιες κλπ θελει το καθενα, επίσης δεν νομιζω οτι μπορω να τα επιστρεψω γιατι ηδη τα εχω πολυ καιρο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λυπαμαι που το λεω αλλα οι γαριδες θα ειναι ηδη στην κοιλια των κλοουν..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο.ο σοβαρα???? οι clown ειναι μικροι δεν ειναι οι μεγαλοι ομως δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο
|
|
||||
|
||||
![]()
ποσο μικροι?εχω δει κλοουν να μαδαει σκαλαρι πολυ μεγαλυτερο απο αυτον.στη γαριδα θα κολησει τωρα?γι αυτο σου γραφουν καποια πραγματα οι απο πανω..κατι ξερουν.κι αμα θες να κανεις κατι σωστο ακου προσεκτικα τι σου λενε τα παιδια και ριξε και μπολικο διαβασμα γιατι σε λιγο καιρο θα ρωτας που πηγαν και τα υπολοιπα
![]() φιλικη συμβουλη παντα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι υπερβολικα μικροι για να φανε οτι διποτε μεγαλυτερο τους και οι γαριδες ηταν λιγο μεγαλυτερα τους, το ξερω για τα παιδια απο επανω και τους ευχαριστω για την βοηθεια τους εκατσα και τα διαβασα ολα ενα ενα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |