|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια με το έργο σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νασαι καλα φίλε μου
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερή βεράντα! Λες και μπαίνεις σε μια μικρή ζούγκλα!
Και οι κατασκεύες με plexiglass μου αρέσουν πολύ!
|
||||
|
||||
![]()
Εδω πάνε όλα καλά, η χουτίνια έχει αρχίσει να ρίχνει τα φύλλα βέβαια αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Πριν κανα 2 μήνες τη κλάδεψα και φύτεψα τα κλωνάρια δίπλα. Την άνοιξη πιστεύω πως θα φουντώσει πάλι. Τα υπόλοιπα φυτά πάνε όλα καλά, το πολυτρύχι σταθερό με καλή ανάπτυξη, ο πόθος έχει πάρει την ανηφόρα, αλλά το χειμώνα μάλλον θα την ακούσει.
Σκέφτομαι να φτιάξω κανα καπακι με πλεξι ή να το σκεπάσω με νάιλον, θα δούμε ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πολύ ωραία δουλεια μπράβο!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τακη πολυ δυνατη ανθοσυνθεση. Πηγα την περασμενη εβδομαδα στη Ναουσα εκει που ειχα βρει το καλοκαιρι πολιτριχι. Τωρα που πηγα ειχε εξαφανιστει σχεδον που με κανει να πιστευω οτι δεν κραταει ολο το χρονο.
|
||||
|
||||
![]()
Στέφανε προφανώς Βόρεια οι θερμοκρασίες έχουν πέσει αρκετά, εδω ακόμα καλα τα πάμε . Για αυτο θέλω κατι να κάνω για τα προστατεύσω το Χειμώνα
|
|