|
||||
|
||||
![]()
Έχω το ίδιο φίλτρο σε 265 λίτρα με κιλχίδες malawi. Έχω αφήσει τη διάταξη ως έχει. Απλά για να ενισχύσω τη βιολογία πάνω από το συρτάρι με τις μπίλιες αντικατέστησα ένα σφουγγάρι με βιλογικό μακαρόνι siporax.
Δηλαδή έχω σφουγγάρι πρόφιλτρο πάνω στην εισαγωγή του κάδου - βιλογικές μπίλιες jbl στο πρώτο καλάθι στον πάτο - μετά βιλογικό μακαρόνι siporax - μετά σφουγγάρι χοντρό - μετά σφουγγάρι combo χοντρό & λεπτό στο τελευταίο πάνω πριν την έξοδο. Τρέχει από αρχές Ιουνίου και προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα του νερού. Ενημέρωσε αν δοκίμασες κάποια άλλη διάταξη.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου για 130 lt | ChocolatePuma | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 31-01-14 23:20 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | spirossd | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-12-10 09:57 |
Γνώμες για στήσιμο εξωτερικού φίλτρου με Siporax - Substrat | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 05-01-09 08:23 |
Τοποθέτηση εξωτερικού φίλτρου. | alcol | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 26-04-08 09:31 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | thanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-08-04 15:11 |