|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τους λέω οτι έχω Κοι και με κοιτάνε με ύφος τι είπε??? Όσο για τον φωτισμό τα led δεν καίνε τίποτα ... το θέμα είναι την Λίμνη την κάνεις για σένα ή για τα ψάρια σου?? Δεν είναι φυσιολογικό για τα ψάρια να έχουν φως και την νύχτα...... εγώ γι' αυτό έβαλα 2 προβολάκια εξωτερικά γιατι δεν έβλεπα και μια νύχτα έπεσα και μέσα με -11 .... Δες και κάτι απο Γερμανία https://www.youtube.com/watch?v=dVZ3VQ-12d8 |
|
||||
|
||||
![]()
Το χειροτερο για μένα είναι οτι το 99% αυτών που μπαίνουν σπίτι και βλέπουν τα ψάρια λένε: ωω ρε κάτι ψαρούκλες τρωγωνται? στο τηγάνι χωράνε? Την κοιλίτσα τους κατευθείαν τα βόδια. Ούτε που τους περνά από το μυαλό η συμβίωση με ζωντανά
|
|
||||
|
||||
![]()
Παίζει και αυτο πολύ , όντως .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και πως πληρωνεις αποχέτευση γιατι στην Γερμανια το νερο ειναι φθηνό αλλα ανάλογα με την κατανάλωση πληρώνεις αποχέτευση και τσουζειιιιιιιιιιιι το ξερω γιατι πηγαινα λογο δουλειάς δυο φορες τον χρονο Γερμανία
|
||||
|
||||
![]()
Πως τον βλέπεις αυτον Γιάννη ? Με τέτοιο σπίτι , λές να σκέφτεται τι θα πληρώσει ? Λές να είναι σαν εμάς , την γενιά των 500 ευρώ ?
Γι' αυτό κάνουμε μεχρι εκει που αντέχει η τσέπη μας ... Εγώ την λίμνη μου την έκανα την εποχή της κρίσης (της καλης ) όχι του 1ου μνημονίου , έκοψα απο αλλού... την ήθελα όμως πραγματικά . Να είμαστε καλα να χαιρόμαστε με ότι έχουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι που δεν σας ειπα ποτέ
Ειχα το liner 10 χρονια στο πατάρι μέχρι να βρω τον χρονο πριν περίπου 4 χρόνια και να φτιάξω την λιμνη ηταν ενα όνειρο που ειχα χρονια και το σχεδίαζα αλλα με την δουλειά δεν ..... το ξεκίνησα μολις έγινα *τεμπέλης ![]() *(διαβαζε συνταξιουχος) ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εγώ κάθε φορά που κοιτάω την Λίμνη μου νιώθω τόση χαρά ........ |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη , μιας και έβαλες τον τίτλο όνειρα για μένα το ονειρό μου είναι να πάω εκεί δες το ντοκιμαντέρ :
https://www.youtube.com/watch?v=Q2WshkiSFpE |
|
||||
|
||||
![]()
1.παμε παρεα;
2.αυτο ειναι περιβαλλοντολογική συνείδηση 3.Μου έδωσες την απάντηση στο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=52790 δεν θα πάρουν ποτε χρώμα ειναι γέννα κοι που που γύρισε πίσω στο φυσικό τους χρώμα, το σκουρο με την χρυσή κοιλιά σημερα κοντευουν να ξεπερασουν σε μεγεθος τους γονεις και ειναι πολλα δεν ξερω τι να τα κανω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ονειρα που γινονται πραγματικοτητα | Giwrgos23 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 17-09-06 18:16 |
Μικρα Θαλασσινα Ονειρα | jimismc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 02-01-03 02:59 |