|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γρηγόρη πριν 3 χρόνια μπορεί να είχε αλλα σήμερα δεν έχει.... δυστυχώς ( κριμα και τα epdm ειναι ότι καλυτερο) , μάλλον το βλέπω να παραγγέλνω απο Αγγλία γιατι στην Ελλάδα δεν ξέρουν και τι ζητάνε... να τα λέμε και αυτα ..
Απλά θα καθυστερήσω να την τελειώσω ![]() Σχετικά με τα φυτά τωρα πιστευώ όπως λές και εσυ οτι αν έχεις Λίμνη χωρις φυτα ειναι σαν πισινα με ψάρια , αλλα γούστα ειναι αυτα και ο καθε ένας έχει τα δικά του .... Εδώ ήρθε μια εχθες και μου λέει καλα δεν σε πνίγει τοσο πρασινο ?? Την κοιταγα με απορεία , μου φανηκε λες και έμενα στον Αμαζόνιο ή σε καμια ζούγκλα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-04-17 στις 16:43 |
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμισία με το καλό να τελειώσεις και την 2η λίμνη σου.Θα σε στεναχωρήσω αλλά για εξωτερικό είναι κλειστή η PayPal!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ !! Tanganyiκας καλα δεν το πιστευω .... μιλαμε για την γκαντεμια έχεις δικαιο δεν έφτασα μέχρι το σημειο να πληρώσω και δεν το καταλαβα....
Θα ψάξω ακομα λιγο Ελλάδα για Εpdm που μου είπε και ο Γρηγόρης και βλέπουμε ... ------------------------- Παράθεση:
Αν άφηνα την λίμνη χωρίς φυτά είναι και μπλε σαν πισινα θα ήταν.... η χαρά του άντρα μου δηλαδή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-07-15 στις 20:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βάζω και μια φωτο απο την μεγάλη Λίμνη
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-04-17 στις 16:43 |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια ερώτηση εδώ:http://monosimacon.blogspot.com/2014/06/epdm.html?m=1
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξάνθη
Αγκοπ 2541078675 Αρκουτζιδης 2541081178 Μόνο παραγγελία
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είμαι της πρασινάδας και εγώ ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |