|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή. Καλό κουράγιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές είναι γυναίκες
![]() Μπράβο βρε Αρτεμησία, καλή δύναμη
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο κοπελα μου, παντα τετοια ομορφα πραγματα να κανεις.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ βρε παιδιά μου δίνεται δύναμη , δεν είσαστε και κοντά να βάλετε κανένα χεράκι.....
![]() Τα σημερινά μου αποτελέσματα .... προσπαθώ να αλφαδιάσω περιμετρικά γιατι αυτή θα την κάνω με Liner και το σκάψιμο συνεχίζεται.... Τώρα σταμάτησα δεν λέει με 37c ... Έβγαλαν και τα Κοι τον μεζέ τους απο το σκάψιμο. Ερώτηση : Τα χρυσόψαρα σε τι θερμοκρασίες αντέχουν? Να ξέρω τι βάθος να της δώσω γιατι εδώ ο χειμώνας ειναι βαρύς... |
|
||||
|
||||
![]()
Να μη βάλεις Funcy χρυσόψαρα, βάλε τα γνωστα COMET/COMMON , αντέχουν όπως τα ΚΟΙ, και αν κάνεις λίγο βαθιά τη λίμνη θα είναι καλύτερα για τα ψάρια το χειμώνα, γιατί στο βυθό θα είναι πιο ψηλά η θερμοκρασία, όσο πιο βαθιά μπορείς, πάνω από 60-70 πόντους. Μη ξεχνάς πως η επιφάνεια θα παγώσει, όπως έγινε και στην άλλη λίμνη
|
||||
|
||||
![]()
Είναι στενή αυτη Τάκη και θα κανω ότι μπορώ να την φτάσω τουλάχιστον 90 πόντους απο χρυσόψαρα σκέφτομαι Shubunkin και common , ακόμα είναι νωρίς ας την τελειώσω με το καλό .....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα είναι αυτού του είδους τα ψάρια, και οι 90 πόντοι πιστεύω πως δεν είναι άσχημα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |