|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο κοίταξα για α/ο και μου βγαίνει γύρω στα εκατόν κάτι ευρώ και 75 μόνο για φίλτρο νιτρικών.οπότε μάλλον θα πάω για α/ο.Σάκη το ενυδρείο είναι 180 λίτρα φυτεμένο με 7 μελανοτενιες axel/rodi και 8 lacustris.τα ψάρια που έχω θέλουν ελαφρώς σκλιρο νερό οπότε πρέπει να βάλω και εμπλουτισμό.απλά θα ήθελα να ρωτησω χωρίς εμπλουτισμό ή α\0 βγάζει νερό που να πίνεται ?δεύτερον χωρίς εμπλουτισμό δεν θα βγάζει μαλακό νερό και όξινο νερό ακατάλληλο για τις παραμέτρους του ενυδρείου?τριτον με τον εμπλουτισμό το νερό θα είναι ξανά στις παραμέτρους που έχω τώρα δηλαδή πεχά κοντά σ το 7.6 και gh κοντά στο 18?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νιτρικά στο νερό του δικτύου! Πως μπορώ να φτιάξω νερό για κιχλίδες από RO; | BabylonX | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-05-13 03:50 |
Υψηλά Νιτρώδη, Υψηλά Νιτρικά - SOS!! | Manos_SKG | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 04-02-13 12:26 |
Αμμωνία σε νερό βρύσης!;;; | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 11-12-08 09:10 |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Σκληρό νερό και υψηλό PH | angelfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 28-09-03 03:13 |