|
|
||||
|
||||
![]()
Σιγα σιγα,
βαζε / βγαζε
|
|||
|
|||
![]()
Εβγαλα λιγο παραπανω απο το μισο και μετα εβαλα ολο μαζι το αλλο νερο αλλα κοιταξα να μην γινεται αποτομα..εβαλα βακτηρια και αντιχλωριο αυτα που μου χουν δωσει να βαζω..υπαρχουν ελπιδες;
|
|
||||
|
||||
![]()
ακομα ετσι ειναι?
εφοσων γυρισε στο πλαι , δυσκολα τα πραγματα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι ακομη στο πλαι..αλλα απο τη στιγμη που αλλαξα νερο αρχισε να κουνιεται σαν να προσπαθει να σταθει ορθιο καθεται ισια για μερικα δευτερολεπτα και μετα ξαναγερνει...δεν υπαρχει κατι αλλο να μπορω να κανω για να βοηθησω; Δεν μπορω να το βλεπω ετσι..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλαξες 30 λίτρα δηλαδή, αν μπορείς ξανακάντο πάλι, όσο πιο πολύ τόσο πιο καλά. Αν μπορείς να βρεις και αλατι φυσικο θα σου έλεγα να βάλεις λίγο (30 γραμμάρι / 10 λίτρα νερό), Αν υπάρχει Α/Β κοντα σου , έχει το χοντρο αλατι σε πρασινο σακουλακι της ΧΙΩΝ, πάρτο , καλο είναι να το έχεις για ώρα αναγκης διάβασε εδώ για το αλατι http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8221 ------------------------- Δεν υπάρχει φάρμακο για αυτες τις περιπτώσεις, μόνο αλλαγές νερού
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 09-07-15 στις 12:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη ξανααλλαζω το νερο και βαζω βακτηρια χλωρια κυλ και να παω να παρω το αλατι; Εγινε..
------------------------- Να μην τα ταισω καθολου ουτε σημερα; Γιατι γενικα τα ταιζω λιγο και χτες δεν τα ταισα καθολου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Katerinakat : 09-07-15 στις 13:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, μη ταισεις, μη φοβασαι, δεν θα πάθουν τιποτα, στη φυση κανουν πολλές φορες πολλές ημέρες χωρις φαι
|
||||
|
||||
![]()
Δωσε μονο λιγο ξεφλουδισμενο και λιωμενο αρακα βρασμενο σε ενα μπρικι για 5 λεπτα
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει αν και δεν νομιζω να φαει το ενα...:/
------------------------- Το μονο αλατι που βρηκα ηταν ημιχονδρο και οχι χιωνης..να το ριξω η δεν κανει; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Katerinakat : 09-07-15 στις 16:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|