|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτήν μην την βάψεις μπλε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Obelix(Reifen) ούτε την άλλη είχα πρόθεση να την βάψω μπλέ... το χρώμα το παρήγγειλα απο Γερμανία και οι Γερμανοί δεν ξέρουν Αγγλικά .... τους είπα πράσινο σκούρο δεν καταλαβαν μου στείλαν μπλε.... Όταν το είδα ήταν αργα θα έπρεπε να περιμένω άλλο 1 μήνα για την αλλαγή και δεν είχα την υπομονή .... Για τα χρυσόψαρα έχω πλαστική λεκάνη 600 λίτρα (Μαύρη) χαχαχχαχα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πανέμορφη είναι μπράβο πολύ καλή δουλειά κάνατε!!!
![]() και του χρόνου 10κ+lit με πιράνχας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε Πολύ Βασίλη
![]() Πώς θα τα ζεσταίνω τα πιράνχα πές μου και εγώ μέσα είμαι ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
έχει ένα δίκιο αλλά στον έβρο βρήκανε πιράνχας κάποιος τα πέταξε και ζούνε τώρα το πόσο δεν ξέρω απλά βρήκανε καπιεί ψαράδες.
δεν έχης να χασίς τίποτα. απλά ότι μπένι μέσα στην λίμνη θα γίνετε γευμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχχα λές εεε να δοκιμάσω
![]() Μου βάζεις ιδέες ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι μυθος της ορεστιαδας αυτος φιλε μου..ειμαι φοιτητης στην ορεστιαδα..δεν ισχυει αυτο με τα πιρανχας!! Αρετιμισια να σου ζησουν τα ψαρακια σου!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ
![]() ![]() Πλάκα κάνουμε με τον Βασίλη μην νομίζεις ![]() Τώρα αν όντως βρήκαν δεν ξέρω , αν και νομίζω ότι σε κάποια εφημερίδα το είχα διαβάσει .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου ,3650 λίτρα ( η πορεία τις κατασκευής) | mpampis varytimos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 109 | 23-04-22 19:03 |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |