|
|
|||
|
|||
![]()
Διαφανή περιττώματα σημαινει πιθανοτατα προβλημα στα εντερα του-φλαγγελετες. Αν τρώει εστω και λίγο τότε δοκιμασε με ανοδο της θερμοκρασιας. Αν όχι τοτε θες μετρονοθαζολη δηλαδη flagyl η octozin η ότι φαρμακα περιεχουν μετρονιθαζολη. Ακολούθα προσεκτικά τις οδηγιες και προφανως κανε χρηση ενυδρειου-νοσοκομείου.
Αυριο το πρωι θα ειμαι κεντρο θεσσαλονικης για βολτουλα. Αν εισαι καπου κοντά πες μου να τον δουμε παρεα. Καλη τύχη...
|
|||
|
|||
![]()
Για το μεγάλο λες Δημήτρη;
Αν είναι ο μεγάλος αυτός είναι ο Θυληκός. Όπως σου τα είπε ο Γιάννης είναι. Ανέβασε τη θερμοκρασία σταδιακά μέχρι και 34 βαθμούς αν μπορείς. Και αν θεν επανέλθει flagyl. Τώρα για τη δοδολογία δε θυμάμαι ακριβώς. Θα το ψάξω και θα σου πω.Πάντως είναι σημαντικό αν γίνει θεραπεία με μετρονιδαζόλη να γίνει σωστή χρήση δοδολογίας και να ολοκληρωθεί ο κύκλος της θεραπείας γιατί αλλιώς αναπτύσσονται ανθεκτικά στελέχη τα οποία στη συνέχεια είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Περαστικά... |
|
||||
|
||||
![]()
σήμερα τρώει λιγάκι αλλα δεν τον βλέπω πολύ πολύ ορεξάτο.
καταρχήν θα ανεβάσω την θερμοκρασία. το flagyl είναι φάρμακο που πωλήται στα πετ-σοπ ή το παίρνω απο φαρμακείο.? καραντίνα δεν υπάρχει δυστηχώς. το φάρμακο επιρεάζει την βιολογία του φίλτρου.?? ΥΓ: Παναγιώτη λές τελικά να έχει εξάμιτα ο δίσκος.? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dim : 13-11-05 στις 23:48 |
|
||||
|
||||
![]()
Το flagyl απο φαρμακειο. Υπαρχει σε χαπια και σιροπι. Με το φιλτρο δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Υπαρχει περιπτωση να σκοτωσει σαλιγκαρια. |
|
|||
|
|||
![]()
Μην παρεις το σιροπι βεβαια......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν σε κάποιο ξένο σάιτ που διάβασα έγραφε συχνές αλλαγές νερού, τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, ανέβασμα θερμοκρασίας.
τώρα για δοσολογία, ένα βιβλίο που έχω λέει για μπάνια 1 ώρας επι 5 μέρες με δοσολογία 4 mg/l. άλλο σαιτ γράφει 7 mg/l στο ενυδρείο. άλλο σάιτ γράφει 5 mg/l επι 3 μέρες. όλα τα σάιτ πάντος και το βιβλίο λένε ότι για να περάσουνε τελείως πρέπει να δίνετε στην τροφή. το βιβλίο γράφει 1% της τροφής για 5 μέρες. λοιπόν να ρίξω μέσα στο ενυδρείο 4 mg/l και να το αφήσω έτσι για 5 μέρες? να συμπληρώνω στην ποσότητα αλλαγής νερού τα mg που αναλογούν.? τί ακριβώς να κάνω. και στην τροφή όλων των ψαριών να ρίξω ποσότητα 1% του φαρμάκου ή 10% που γράφει σε ένα σάιτ.? θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατόν για τα ψάρια. πείτε μου δοσολογίες και τρόπο θεραπείας γιατί ψιλομπερδεύτικα.! johnny98130 τόσο πολύ σ άρεσε η Σαλονίκη.? όλο εδώ μας είσαι.! να σε κάνουμε "βόρειο" και σένα. αν θυμάσαι καλά σου είχα πει ότι δεν μένω μέσα στην θεσ/νίκη αλλα σε μια περιοχή γύρω στα 15 χιλιόμετρα έξω. μήπως θυμάσαι την περιοχή.?? βασικά αύριο θα γυρίσω ατο σπίτι στις 10 το βράδυ περίπου.... δύσκολα τα πράματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον dimako ειναι ψιλοχλωμα τα πραγματα με τα διαφανη περιττωματα και τα εσωτερικα παρασιτα.....Ειναι ο νουμερο ενα λογος για ολους τους δισκους που εχασα....... Μεχρι τωρα δεν καταφερα να θεραπευσω κανενα οποτε οι συμβουλες μου πρεπει να προσεχθουν αναλογα......
Οταν γενικα ο δισκος αρχισει να εχει τα διαφανα περιττωματα ειναι σε προχωρημενο σταδιο η ασθενεια..... Εχω χρησιμοποιησει flagyl σε ενυδρειο καραντινας με ταυτοχρονη ανοδο θερμοκρασιας στους 33 βαθμους συμφωνα με οδηγιες που πηρα απο το φορουμ και υπαρχει και σχετικο ποστ να το δεις.... Κανεις απο τους δισκους δεν θεραπευθηκε...... Σε δευτερη φαση αγορασα Hex -ex για εξαμιτα για αλλο ψαρι που εμφανισε αντιστοιχα προβληματα και ουτε παλι καταφερα τιποτα μαλιστα το φαρμακο μου κατεστρεψε την βιολογια και ετρεχα να γλυτωσω τα αλλα..... Ως τριτη λυση αγορασα απο το ακουαριστικ το preis colly που προτεινει για εσωτερικα παρασιτα και παλι αποτελεσμα δεν ειδα......Το βραδακι θα σου ποσταρω sites του εξωτερικου να δεις και εκει πως το αντιμετωπιζουν αλλα δυστυχως εγω δεν εχω καταφερει τιποτα...... Βεβαια απο τοτε που εβαλα uv δεν ειχα ξανα προβλημα (φτου φτου) και ισως η προληψη να ειναι το καλυτερο φαρμακο σε αυτη τη περιπτωση....Παντως οτι και να κανεις ειναι απαραιτητη η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ για να μην εχουν προβλημα τα αλλα ψαρια σου.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|