|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να και τα Κοι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία κατασκευή και ωραία δουλεία. Τώρα που έφτιαξε και ο καιρός θα την χαρείς περισσότερο. Οι Θάλειες (αν τις λέω σωστά) έχουν γίνει τούμπανο.
Να μας ανεβάζεις φωτογραφίες και από τις άλλες κατασκευές σου περιμετρικά της λίμνης. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφη! Να τη χαίρεστε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια
![]() aliens- δεν είναι θάλεια , μακάρι να ήταν αλλα δεν μπορώ να βρω .... είναι pondeteria cordata και την πήρα απο την Ισπανία απο βιολογική καλλιέργεια . Ότι θα κάνουμε θα το ανεβάζω , εύχομαι να μπορέσουμε να κάνουμε και την λίμνη με τα χρυσόψαρα φέτος ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτήν μην την βάψεις μπλε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Obelix(Reifen) ούτε την άλλη είχα πρόθεση να την βάψω μπλέ... το χρώμα το παρήγγειλα απο Γερμανία και οι Γερμανοί δεν ξέρουν Αγγλικά .... τους είπα πράσινο σκούρο δεν καταλαβαν μου στείλαν μπλε.... Όταν το είδα ήταν αργα θα έπρεπε να περιμένω άλλο 1 μήνα για την αλλαγή και δεν είχα την υπομονή .... Για τα χρυσόψαρα έχω πλαστική λεκάνη 600 λίτρα (Μαύρη) χαχαχχαχα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πανέμορφη είναι μπράβο πολύ καλή δουλειά κάνατε!!!
![]() και του χρόνου 10κ+lit με πιράνχας ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έλα βρε Γιάννη!!!!
![]() ![]() ![]() Εδώ πρέπει να πώ ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον φίλο μου τον Γιάννη ![]() ![]() ![]() Που δεν με ξέχασε και τήρησε τον λόγο του και μου έστειλε Θάλεια!!! Σε ευχαριστώ και πάλι Γιάννη θα βάλω φωτό όσο μεγαλώνει ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:13 |
|
||||
|
||||
![]()
Τόσο καιρό λέω , εγώ πότε θα γίνω ψαρομάνα ?? Και έχω γίνει και δεν το ξέρω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πετάω απο την χαρά μου ![]() ![]() ![]() 3 μέρες τώρα το πρωί που ταϊζω βλέπω κάτι σαν μικρό ψαρι .... που δεν αναγνωρίζω για δικό μου , λέω μπα το φανταζομαι είναι και μαυρό.... που να μου πάει το μυαλό . Ναι όμως τα γριβάδια μάλλον την κάναν την δουλειά και εγω δεν πήρα χαμπάρι μεσα στα φυτά .... Το ένα που βλέπω τώρα καθαρά ειναι περίπου στα 8 εκατοστά , άλλα δεν βλέπω προς το παρόν . Μακάρι να γλύτωσαν και άλλα .... Πόσο καιρό να έχει που γέννησαν και βλέπω ενα τόσο μεγάλο ??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου ,3650 λίτρα ( η πορεία τις κατασκευής) | mpampis varytimos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 109 | 23-04-22 19:03 |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |