|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Διάολεεεεεεεε, γιατί μας βασανίζεις?????? Εκεί που είχα αποφασίσει οτι το μεσογειακό μου, φτάνει και περισσεύει
![]() ![]() ![]() Πανέμορφο... |
|
||||
|
||||
![]()
όλο και πιο υγιες φίλε
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο...Να το χαίρεσαι.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερό.....
![]() ![]() ¶ψογα χρώματα, ζωντανά όλο υγεία και ζωντάνια...... Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα είχα καιρό να γράψω έκανα κάποιες αλλαγές έβγαλα λίγο βράχο και μία λεκάνη άμμο και έβαλα φωτιστικό λέντ βέβαια με την βοήθεια τού φίλο μου τού Κώστα μέχρι στιγμής όλα καλά και μου αρέσει και το αποτέλεσμα πού έχει θα δούμε στην πορεία πως θα πάει
------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη loykas : 15-07-15 στις 00:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά αυτή την αναβαθμιση θα την ευχαριστηθείς!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|