|
|
||||
|
||||
![]()
μου φαίνεται ότι είναι εσωτερικό μέσα στο τζάμι. αυτήν την εντύπωση μου δίνει.
Ωστόσο νιώθω με το νύχι σαν ένα μάγκωμα. από μακρυά εαν την δείς είναι ΄μία ευθεία γραμμή μέχρι τη μέση λες και την τράβηξες με χάρακα. |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ έτσι το νίωθα στην αρχή και μετά ήρθε η κοπέλα μου και άρχισε με το νύχι της και μετά από αρκετό κόπο είδαμε ότι ήταν εξωτερικά. και μάλιστα δεν ήταν μέσα στην γυάλα αλλά στο κάτω τζάμι απο κάτω. Σου εύχομαι να είναι και σένα κάτι τέτοιο και να μην μπαίνεις σε ολόκληρη την διαδιακασία για την αλλαγή του ενυδρείου κλπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
και εμένα είναι στο κάτω τζάμι , στον πάτο
τελικά πως το έβγαλες ?> |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν μετά από ώρα μαλάκωσε λίγο η μια πλευρά βγήκε μονοκόματο.
|
|
||||
|
||||
![]()
με νερό το μαλάκωσες ή ασετόν ?
και εγώ δε καταλάβαινα διαφορά η κοπέλα μου με το νύχι το κατάλαβε και αργότερα και εγώ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Κι εμένα είχε πλαίσιο και έγινε μάλλον κάπως έτσι όπως λέει ο Σάκης. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 19-06-15 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασε σε μια ακρη να σταξεις λιγο οινοπνευμα και ξυσε με ενα ξυραφακι- κοπιδακι...αν δεν φυγει ...επιστροφη απο εκει που το πηρες......
|
|||
|
|||
![]()
Μηπις εχει κανενα πλαισιο κολημενο και ετρεξε απο εκει???
|
|
||||
|
||||
![]()
έχει πλαίσιο περιμετρικά της βάσης. κολλημένο.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περίεργη συμπεριφορά! | antricos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 22-05-12 21:45 |
περίεργη συμπεριφορά ΣΑΕ | aquaman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 21-01-11 10:13 |
Κόκκινη γραμμή σε φύλλο | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 09-03-07 11:58 |
Περίεργη ασθένεια... | klime | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-07-06 23:25 |