|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γκουραμι και tetra:30
Μονομαχος:28 |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι λίγο ψιλά. Έχεις ανεμιστήρια κλπ?
|
||||
|
||||
![]()
Όντως το 30 είναι ψηλά, πολύ ψηλά
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ακομα.Γινονται ομως συχνες αλαγες με δροσερο νερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Άντε κάνε τίποτα όσο είναι νωρίς, γιατί όσες ''δροσερές αλλαγές'' και να κάνεις, δεν μένει σταθερή η θερμοκρασία, αλλά ούτε και οι τιμές του νερού. Και τα φυτα θα έχουν θέμα.
Αν δεν έχεις θέμα οικονομικό και δεν θες να περιμένεις για stc από ebay κλπ, πάρε ένα jbl cool control και έναν μετασχηματιστή (27 ο jbl και 5-10 ο μετασχηματιστης), βάλε και ένα ανεμιστηράκι και είσαι οκ.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειμαι ανετα ακομα.
26-28 στο χωρο, με τη βοηθεια του airco για καποιες ωρες. 24.5 - 25 τα χρυσοψαρα, 26 - 26.5 οι red cherry. Ακομα χειροτερο να ανεβοκατεβαινει η θερμοκρασια. (να ανεβαινει βασικα πανω απο 1-2C σε 24ωρες) Για γκουραμι και μονομαχους ειναι μια χαρα οι 30. Για τα τετρα ειναι οριακα και οχι για πολυ. Απο τους 29 αρχιζουν να δικαιολογουνται απωλειες. 24-28C οι ασφαλεις θερμοκρασιες για tetra. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χρυσόψαρα fancy. Εξωτερική 36,0.
Ήμουν 24,5+0,3 την προηγούμενη εβδομάδα. Όμως, λόγω μεγάλης εξάτμισης από τον καύσωνα, ανέβηκα και τώρα είμαι 25+0,3. Έκανα αναπλήρωση 5-7 λίτρα / ημέρα. Αν δροσίσει, όπως λένε, θα πέσω ξανά στους 24,0-24,5 +0,3.
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
η θερμοκρασία αρχές Απριλίου ήταν περίπου στους +16C. Ξεκίνησε σταδιακά να ανεβαίνει (με έλεγχο) περίπου +1C και έχει φτάσει στους +25C αυτή την στιγμή. Ο έλεγχος θερμοκρασίας γίνεται με stc1000!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή τη στιγμή στο σπίτι έχω εξωτερική θερμοκρασία 37,4
Τα χρυσόψαρα έξω έχουν 24,9 (Χαλαρά) ο STC στους 24 Τα συννεφάκια έξω 28,4 (Την ακούνε λίγο) ο STC στους 25 Το τροπικό μέσα 26,8 (Δουλεύει το A/C με εσωτερική θερμοκρασία 27) ο STC στους 26,7
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απο θερμοκρασιες πως παμε? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 08-06-11 13:39 |
σαν σημερα!!!!!! | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 07-02-11 21:09 |
Τα Νεα (χθες και σημερα) | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 10-05-10 14:29 |
Frontosa και θερμοκρασιες... | sarevock | Tanganyika | 2 | 02-01-09 20:36 |