|
|
||||
|
||||
![]()
Κανείς;;;;
|
||||
|
||||
![]()
Για σου ρε Γιάννη , την μακροάλγη την αφήνεις αν θες είναι καλός μεζές για τα αλγοφάγα αν έχεις ειδικά κανά τανκάκι , αυτό το λευκό τώρα όσο και να ζούμαρα δεν κατάλαβα . Αν μπορείς καμιά πιο καθαρή φωτό το βρίσκουμε και αυτό
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη ότι και να είναι δεν νομίζω να είναι κάτι κακό.
Παρακολουθησε το. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά.Το παρακολουθώ ετσι και αλλιώς.Με την άλγη δεν έχω θέμα.Με τα αλλα δεν ξέρω. .Θα δείξει..
|
|||
|
|||
![]()
Εγω Γιαννη θα σου ελεγα να την βγαλεις τωρα που ειναι νωρίς.
Εγω ειχα παρόμοια σε καφε χρωμα και μου εχει γεμισει το ενυδρειο. Προσφατα εβαλα τανκ αλλα δεν την αγγίζουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη την άλγη αυτή την έχω κάνα 6μηνο και μέσα σε αυτο το διάστημα μεγάλωσε μισό εκατοστό.Δεν έχει πάει άλλου.Μαλλον θα την αφήσω.Είναι πολύ εύκολο να βγει αν χρειαστεί.Απλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι είναι άλγη σίγουρα.
|
|||
|
|||
![]()
Εσυ ξερεις καλητερα Γιαννη!
|
|
||||
|
||||
![]()