|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά!! Θα δεις μεγάλη βελτίωση σε σχέση με την μαγιά και σταθερότητα στην παροχή πάνω απ΄όλα... Καλή συνέχεια...
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagokoftis : 16-06-15 στις 16:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Του είπα ότι είναι για ενυδρειο και μου ότι γνωρίζει γιατί δίνει σε πόλους.
Απλά μου είπε ότι μανόμετρα με ηλεκτροβανα και μετρητή φυσαλίδων να πάρω από πετ και αυτός δεν έχει. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα.
Το δικο μου παιδες εχει προβληματα απο την πρωτη ημερα οπως διαβασατε,εκει που κατεληξα πλεον ειναι προβλημα της βελονοειδους βαλβιδας.Σταματαει η παροχη και συνεχιζει μονο αν ανοιξεις κι αλλο την βαλβιδα ,δινει παροχη για λιγο σταματαει ξανα κ.ο.κ Εχει σταματησει η συνεχομενη παροχη εδω και καιρο με αποτελεσμα να το εχω παρατησει.Χρησιμοποιω τον τροπο του παγοκοφτη με τις 2 ανεπιστροφες εντος του μπουκαλιου με την σοδα και η ακρη απο το σωληνακι βυθισμενη στο σοδονερο..Σκετη απελπισια.. |
|
||||
|
||||
![]()
Παρήγγειλε την καλή βελονοειδή που προτείνω παραπάνω, την έχει το d301 σύστημα αν δεν κάνω λάθος, με την χοντρή στρόφιγγα, η άλλη με την λεπτή δεν κάνει για ΤΙΠΟΤΑ.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι ομως αυτην εχω αυτο το συστημα εχω αγοαρασει το d301 .Ισως θελει καθαρισμα τι να πω θα την ξεβιδωσω τελειως και θα την καθαρισω με ξυδι.Δεν κανω κατι διαφορετικο απο αυτα που περιγραφεις και ομως εχω προβληματα.Διαβαζω τα δικα σου για 2-3 μηνες λειτουργιας συνεχομενα με ενα γεμισμα και προβληματιζομαι
|
|
||||
|
||||
![]()
περίεργο μου κάνει
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε όλους. έχει δοκιμάσει κανένας το παρακάτω?
http://www.ebay.com/itm/DIY-CO2-Gene...YAAOSwT6pVpgi2 έχει διαφορές από τα δ201 και δ301? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΡΟΠΟΣ ΨΥΞΗΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-05-13 14:50 |
υπαρχει τροπος? | ignatios1993 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 01-10-12 23:10 |
Help...Α.Ο και τροπος συνδεσης ! | Roussaks | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 29-09-10 19:53 |
υπαρχει τροπος? | agge | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 18-10-08 23:32 |