|
|
||||
|
||||
![]()
Θελω να ρωτήσω τι τροφες ειναι καλύτερες για τα ψαρακια μου ή ενας συνδιασμος??? Ακομα αν μπορω ευκολα να τους φτιαχνω καμια λιχουδιά ή και ετοιμες που να προσφέρει στη διατροφή τους ενέργεια, πρόληψη ασθένειας και ανάδειξη χρωμάτων!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Νew Life Spectrum cichlid formula
>> >> thera a grindal diy τροφή http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=86567 |
|
||||
|
||||
![]()
Ποίους και ποσους Calvus λετε να ειναι πιο κατάλληλο και σωστο να βαλω???
1 Altolamprologus Calvus Black Pectoral WF F1 ??? 2 Altolamprologus Calvus Gold Head Muzi Rare WF ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Καιρός ήταν να μπορέσω να κάνω μια παρουσίαση του έως τώρα ενυδρείου!!!
Πληροφορίες: Διαστάσεις:151x51x65 Όγκος: 400 lt Κατηγορία: Tanganyika κοινωνικό Φυτά: vallisneria / Anubia / ammania bonsai (δοκιμαστικά) Ψάρια / ¶λλα είδη: 2 neolamprologus brichardi / 2 julidochromis transcriptus (+ τεκνα) / 4 Bumblebee Cichlid (Pseudotropheus crabro) / Nerite snails Διακοσμητικά υλικά: χαλαζιακη αμμο 0.4mm -1mm / Βραχος: Moonstone rock και Spaghetti rock Φόντο: Φωτισμός: 4x54 watt (Αναβω τα 2) Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες Φιλτράρισμα: 2 χ 1300 lt εξωτερικα φιλτρα με βιολογικο και ενυδρειακο βαμβακι Κυκλοφορια: Aquael Reef Circulator 2600 Θερμοστάτης: 1χ300 watt και 1x150 watt Ψύξη: 2 x 12cm 2000rpm ανεμιστηρακια pc Λίπανση: λίγο Ποτασιο Παροχή CO2: ΟΧΙ Παράμετροι: pH: 8,5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 12 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): 2 Αλλαγές νερού: 150 lt ανα 15 ημέρες ή 200 ανα 30 ημέρες Θερμοκρασία: 26,4 ¶λλες πληροφορίες: θέλω να προσθέσω για την πάνω ζώνη Paracyprichromis nigripinnis και ένα είδος Καλβων ( πλήθος και αν μπουν και τα δυο είδη δεν ξέρω ακόμα, περιμένω συμβουλές ) Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν βγάλεις τα crabro δε σου λέμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω θελω αλλα ειναι πολυ αγαπησιαρικα, μολις παω κοντα μονο στο χερι μου δεν καθονται...
ασε που πως να τα πιασω??? |
|
||||
|
||||
![]()
Μην επιμένεις για ένα ψάρι που θα ξεπεράσει ίσως και τα 20 εκ. και τα 200γρ. μέσα σε 2 χρόνια περ.
![]() (ακόμα κι αν παραβλέψουμε ότι είναι από διαφορετικό βιότοπο) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούριο αφρικανικό | Παναγιώτης Κ | Malawi | 28 | 26-11-11 22:06 |
Νέο αφρικανικό, Την γνώμη σας, και κάποιες απορίες | raeziel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 07-03-11 00:28 |
Tanganyika vol.2 | bisonas | Tanganyika | 7 | 11-09-08 01:26 |
Tanganyika 120 l | leonm | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 07-08-08 09:11 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |