|
|
|||
|
|||
![]()
Χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια θα σου ελεγα για βακτηριακη μολυνση.Εγω στα δικα μου αργησα να κανω θεραπεια και εχασα το θυληκο,το αρσενικο το γλυτωσα οριακα.Ενας λογος επισης ηταν οτι το θυληκο ειχε αυγα και ηταν πιο ευαισθητο εκεινη την περιοδο.
Εχε στο νου καραντινα και sera baktopur direct,ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ κανεις τιποτα περιμενε και απο καποιον πιο εμπειρο απαντηση! |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ περιμένω και άλλες γνώμες.....καραντίνα δεν εχω....
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν εχεις χασει κι'αλλα ψαρια απο αυτο ισως χρειαστει να κανεις θεραπεια σε ολο το ενυδρειο αλλα θα χασεις την βιολογια του φιλτρου σου.Σκοτωνει ολα τα βακτηρια και ξεκινας απο την αρχη.Εκανες τελευταια καμια δουλεια περιεργη? Να προσθεσεις κατι,να σηκωσεις κανενα ξυλο μετα απο πολυ καιρο ή ανακατεμα βυθου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι μην μου λες τέτοια.....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα το Pop eye ειναι μαλλον βακητιακη μολυνση αλλα δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου αν κανω λαθος.Κατσε να μας πει και καποιος αλλος..
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω και πολα αλλα μήπως ειναι pop eye???και αν ναι τη πρεπη να κάνω??
------------------------- Τωρα είδα την απάντηση σου οκ περιμένω με αγωνία........?????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωστας86 : 12-06-15 στις 18:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αν θες τη γνωμη μου παρε ενα baktopur πριν κλεισουν τα μαγαζια..Κανε και μια αλλαγη νερου να εχεις 0 νιτρικα γιατι αν ξεκινησεις θεραπεια καθε κυκλος κραταει 3 μερες και χωρις βιολογια θα εχεις προβλημμα.Μολις ξεκινησεις ενοειται δεν ταιζεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετρήσεις δεν βλέπω.
Το pop eye είναι σύμπτωμα και όχι ασθένεια που σημαίνει ότι αν δεν ξέρεις την αιτία (βακτήριο? παράσιτο? ιός? όγκος? κακές συνθήκες?.....) πας σχεδόν στα τυφλά. Επειδή όμως βλέπεις άσπρο χνούδι-fungus και σπιράκια, θα πρότεινα, κάνε αλλαγή νερού και θεραπεία ή με bactopur που λέει ο φίλος ή furan 2 ή fungus cure της api |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρησμενο ματι σε γκαπυ | sirsaton | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 01-03-14 00:37 |
Μονομαχος με πρησμενο ματι!!! | skulopsaro | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 01-12-11 23:03 |
γκαπυ με πρησμενο ματι | takis07 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 27-02-11 00:22 |
Μονομαχος με πρησμενο ματι και αλλα... | achisael | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-07-10 17:37 |
Πρησμενο guppy... | silver | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 13-12-04 09:37 |