|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οσον αφορα τα τεστ που σου λεω,μιλαω για τα τεστ σκληροτητων και πεχα.
δεν συμβαδιζουν οι σκληροτητες με το πεχα σου μετα απο 3 μηνες.θα περιμενα να εισαι τουλαχιστον στο 7 πεχα τωρα. κατι σαυτες τις μετρησεις,η στο ενυδρειο σου δεν ειναι σωστο... ισως ο τσουι να εχει δικιο ομως και για τα νιτρικα σου. αν και με 40 λιτρα αλλαγη εμενα μου φαινεται λογικο να εχεις νιτρικα. μετα την αλλαγη εχεις μετρησει νιτρικα να δεις ποσο πεφτουνε? |
|
|||
|
|||
![]()
Δε θυμαμαι αν εχω μετρησει να σου πω την αληθεια
Λοιπον σε μιση ωρα παω σπιτι ξαναμετραω κ ποσταρω ------------------------- Μετρησεις: Νιτρικα 20-25 Gh 5 Kh 3 Ph κοντευει το 9?! Επειδη θα με ρωτησετε παλι ειμαι σιγουρος Για ολα τα τεστ οπως κ για το πεχα Ειναι τις τετρα κ καθε σταγονα ανακινω το μπουκαλακι Επισης τωρα που ξαναδιαβαζω καποια τεστ τος τετρα λενε 3 σταγονες κ καποια 7 στις δικες μου οδηγιες λεει 7 Γιατι αυτο; Καποιο πιο αξιοπιστο τεστ εχετε να προτεινετε; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsan : 11-06-15 στις 00:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
api.
τσεκαρε τα τεστ σκληροτητων κ το τεστ για πεχα. εμενα μου φαινεται πως καποιο σου δειχνει λαθος. αν δε μπορεις να βρεις αλλα,τοτε ζητα μεσω αγγελιας απο καποιον συγχομπιστα να σου κανει μια μετρηση με τα τεστ του,η πηγαινε σε καταστημα να στο κανουνε. οπως κ ναχει την ποσοτητα αλλαγης πρεπει να την αυξησεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Για gh/kh ειμαι σιγουρος για πεχα
Παρηγγειλα τις απι το high range Αυριο θα το χω Η επομενη αλλαγη θα γινει αυριο Οποτε μιλαμε αυριο παλι Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Με 38-2 οσμωση-βρυση οι μετρησεις δεν νομιζω να ειναι σωστες αν δεν συντρεχει αλλος λογος..Ασε που αν δεν συμπληρωνεις ιχνοστοιχεια δεν τη θεωρω και σωστη..Επισης αλλαγη 40 λιτρα δεν ειναι μεγαλη αλλα ουτε και τοσο μικρη που να δικαιολογει τα νιτρικα σε συνδιασμο με τα φυτα,τα ψαρια και το ταισμα...Επισης -και σαν ερωτηση το θετω..- τοσο πολυ ειναι 20-25 νιτρικα?
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη για την όσμωση θα συμφωνήσω, παρόλο που τα GH & KH είναι καλά, και τα νιτρικά 20-25 είναι οριακά, αλλά σε αυτά τα λίτρα με αυτή την ιχθυοφόρτιση δεν είναι και λίγα, αν βάλει και άλλα ψάρια που θα φτάσουν ; Αν έκανε βέβαια μεγαλύτερες αλλαγές τα νιτρικά θα ήταν τα μισά
|
||||
|
||||
![]()
Αν βεβαιωθει ο φιλος για τις μετρησεις θα δουμε..πιστευω οτι ειναι λαθος..Παντως απ'ολα τα hi φυτεμενα που βλεπεις νιτρικα κατω απο 30 δεν εχει κανενα..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χρειαζονται τα ψαρια τα παιρνουν απο τι τροφη (αν μιλας για τα ψαρια) Επισης γτ οι μετρησεις με το 38-2 να μην ειναι σωστες; Ιδιο kh/gh μετραω στο βαρελι ιδιο κ στο ενυδρειο Μονο το πεχα αλλαζει στο βαρελι 7-7,2 στο ενυδρειο Κοντα 9 ας ερθει κ το τεστ τις απι/πεχα το απογευμα Θα κανω κ μια 75λιτρη αλλαγη (οσο ειναι το βαρελι μου) Να σιγουρευτουμε κ μιλαμε παλι.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση περι τεστ | nio1981 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 07-12-13 20:35 |
Ερωτηση περι φιλτρου | mantharas2001 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 11-04-09 19:06 |
Ερωτηση περι φιλτρου | DIMITRIS72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 12-02-09 09:15 |
μια ερωτηση περι Acei | saxo_29 | Malawi | 2 | 06-10-08 14:21 |
Ερωτηση περι MOONSTONE | nkmyrtos | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 05-07-06 23:12 |