|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως κάνεις μικρές αλλαγές, ίσως και αυτός είναι ένας λόγος που έχεις ψηλα τα νιτρικά, κάνε όπως σου είπε ο Γιώργος 80 λίτρα αλλάγες και παρακολούθησε τα νιτρικά σου, και να συνεχίσεις να ταίζεις καλά, έτσι θα κρίνεις αν μπορείς να αυξήσεις την ιχθυοφόρτιση
|
|||
|
|||
![]()
Οκ ξεχασα να αναφερω το ταισμα
Ταιζα 1 φορα την ημερα 2 ταμπλετες viformo κ φυλαρακι Supervit mix 8 κ μια φορα τη βδομαδα κατεψυγμενο bloodworm Τωρα εδω κ λιγες μερες αλλαξα τροπο ταισματος 1 ταμπλετα κ φυλαρακι το πρωι κ το ιδιο το βραδυ.. Απλα σκεφτομαι μηπως ειναι πολλες οι 2 ταμπλετες.. Αλλα δε βλεπω να μενει κατι.. Οι σκληροτητες ειναι ετσι 3 μηνες περιπου |
|
||||
|
||||
![]()
η γνωμη μου ειναι να αυξησεις και το ταισμα και την ποσοτητα νερου στις αλλαγες.
------------------------- τοτε εισαι σιγουρος για τα τεστ σου? ειναι λιγο περιεργες οι μετρησεις σου,αν και ισως δικαιολογουνται με τις μικρες αλλαγες που κανεις... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 10-06-15 στις 21:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ειμαι σιγουρος για τα τεστ ναι τι σ φανηκε περιεργο;
Πες μ να το ψαξω.. Να αυξησω το ταισμα; Ποσο ακομα; |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι δε παει καλα σιγουρα ή τα τεστ φταινε ή κατι άλλο στο ολο συστημα δεν νομιζω με αυτό το ταισμα σε αυτό το συνολο ψαριων να φτανουν τοσο πολύ τα νιτρικα ακομα και με αυτές τις αλλαγες νερου το βλεπω δυσκολο.
Το φιλτρο σου το εχεις καθαρισει ? |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δε το καθαρισα περιμενω να πιασει 6μηνο ;p
|
|
||||
|
||||
![]()
οσον αφορα τα τεστ που σου λεω,μιλαω για τα τεστ σκληροτητων και πεχα.
δεν συμβαδιζουν οι σκληροτητες με το πεχα σου μετα απο 3 μηνες.θα περιμενα να εισαι τουλαχιστον στο 7 πεχα τωρα. κατι σαυτες τις μετρησεις,η στο ενυδρειο σου δεν ειναι σωστο... ισως ο τσουι να εχει δικιο ομως και για τα νιτρικα σου. αν και με 40 λιτρα αλλαγη εμενα μου φαινεται λογικο να εχεις νιτρικα. μετα την αλλαγη εχεις μετρησει νιτρικα να δεις ποσο πεφτουνε? |
|
|||
|
|||
![]()
Δε θυμαμαι αν εχω μετρησει να σου πω την αληθεια
Λοιπον σε μιση ωρα παω σπιτι ξαναμετραω κ ποσταρω ------------------------- Μετρησεις: Νιτρικα 20-25 Gh 5 Kh 3 Ph κοντευει το 9?! Επειδη θα με ρωτησετε παλι ειμαι σιγουρος Για ολα τα τεστ οπως κ για το πεχα Ειναι τις τετρα κ καθε σταγονα ανακινω το μπουκαλακι Επισης τωρα που ξαναδιαβαζω καποια τεστ τος τετρα λενε 3 σταγονες κ καποια 7 στις δικες μου οδηγιες λεει 7 Γιατι αυτο; Καποιο πιο αξιοπιστο τεστ εχετε να προτεινετε; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsan : 11-06-15 στις 00:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση περι τεστ | nio1981 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 07-12-13 20:35 |
Ερωτηση περι φιλτρου | mantharas2001 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 11-04-09 19:06 |
Ερωτηση περι φιλτρου | DIMITRIS72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 12-02-09 09:15 |
μια ερωτηση περι Acei | saxo_29 | Malawi | 2 | 06-10-08 14:21 |
Ερωτηση περι MOONSTONE | nkmyrtos | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 05-07-06 23:12 |