|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά πάει Θανάση!
Πολύ καλά! |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι.... καλα παμε... και θα στρωσουν ολα σιγα σιγα....
------------------------- θα μπουν 2 aquamedic multi reactor.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 08-06-15 στις 17:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
φιλος μπραβω επεσε και το kh που ηταν στο θεο....
![]() προσεχε λιγο το μαγνησιο ειναι αρκετα χαμηλα! βαλε καμια κοντινη φωτογραφια τα sps να δουμε τα lps ειναι μια χαρα τουμπανο. επισις πρεπει να δεις λιγο την χαετο δεν ειναι λογικο να εχεις μετρησιμα. στο δικο μου δεν εχω ουτε σκιμμερ ουτε αντιφοσφορο και δεν εχω καθολου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για φωτογραφια αμα βγαλω κοντινη χανω την αναληση μιας και την καλη φωτογραφικη την εδωσα και ειμαι σε αναμονη καινουργιας... τα SPS παντος εχουν τριχουλες κανονικα και μερικα εχουν εμφανης αναπτυξη... μολις εχω πιο καλη μηχανη θα σας βγαλω ναι....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου τις τελευταιες μερες ειχαν μεινει λιγο στασιμα τα πραγματα...
εχω παρει εξοπλισμο αλλα δεν το εβαλα τελικα γιατι ετοιμαστηκε το επιπλο και θα επρεπε να βγουν παλι ολα για να μπουν σωστα.... χθες ηρθε ο μαραγκος και ξεκινησαμε... σημερα τελειωνουμε και αρχιζω να στηνω σωστα τα παντα στο σαμπ και στον εξοπλισμο.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα πραγματα σιγα σιγα προχωρανε... να τελειωσω με τον εξοπλισμο για να ειμαι ετοιμος μετα το καλοκαιρι να βαζω κοραλια.... να ειμαστε καλα...
![]() ηρθε ο ξυλουργος αι φτιαξαμε το επιπλο ( δεν εχει τελειωσει τελειως ) για το ενυδρειο και μπηκε και το σαμπ στην θεση του μαζι με τις σωληνωσεις για να δουλευει... σειρα εχουν τωρα τα ηλεκτρικα, που ειναι και τα πιο δυσκολα να μαζευτουν ομορφα και σωστα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με fish only, με προοπτικες για reef...!!! | thanasis76 | Fish Only | 10 | 19-10-14 11:02 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |